Print Recipe

Bors de curcan

Ingredients

  • 1 buc pulpa de curcan
  • 2 buc ardei gras capia
  • 1 buc dovlecel
  • 4-5 buc cartofi
  • 1 buc morcov
  • 1 buc radacina de patrunjel
  • 1 buc cub Vegeta de pui
  • 2 lingurite Vegeta bors clasic sau cu verdeturi
  • verdeata patrunjel si leustean
  • sare dupa gust

Instructions

  • Pentru ca eu am folosit pulpa de curcan din propria gospodarie si pentru ca am dorit sa mancam carnea cat mai bine fiarta, am apelat la oala sub presiune unde am fiert carnea pentru 20 de minute. Am dezosat-o si am taiat-o in bucati mai mici .

  • Am spalat legumele si le-am taiat: cuburi cartofii si dovleceii, rondele morcovii si radacina de patrunjel si cubulete mici ardeiul capia.

  • Am adaugat toate ingredientele in oala si am lasat la foc mic. Cand totul era aproape gata am facut un suc proaspat din cele doua rosii si le-am adaugat. Am pus sare dupa gust si am adaugat cubul de Vegeta – gust de gaina. Dupa cateva minute am adaugat si borsul Vegeta cu legume. La final, dupa ce am stins focul, am adaugat o mana zdravana de patrunjel si leustean