‘Be the beautiful Bride’ sau ce mai se poarta toamna aceasta la evenimente

Toamna sezonul nuntilor este la apogeu. Daca vara alegerile firesti sunt pentru vacante, toamna saloanele sunt imbracate in haine de sarbatoare.

Rochii elegante care fosnesc sub crinoline sau dantela sclipitoare purtata in cel mai elegnat mod posibil pe un ring de dans este imaginea perfecta a nuntii perfecte.

‘Be the beautiful Bride’ sau ce mai se poarta toamna aceasta la evenimente

Fie ca esti mireasa sau domnisoara de onoare, la un astfel de eveniment fiecare doamna sau domnisoara doreste sa fie cat mai speciala.

AW Bridal

♥ Rochii in culori pastel pentru domnisoara de onoare pentru petreceri de vara

Rchiile pastel raman si anul acesta in trend. Sunt diafane si creeaza imaginea unor domnisoare de onoare elegante. Indiferent de modelul rochitei in partea de sus a acesteia, rochiile lungi sunt ideale pentru astfel de evenimente.

Cheap AW Branded bridesmaid dresses

♥ Rochii scurte si vaporoase pentru petrecere de zi

Fiind o petrecere de zi rochiile vaporoase din voal, scurte sunt perfecte pentru un astfel de eveniment atunci cand esti domnisoara de onoare.

AW Bridal UK Website click here

Cea care isi alege un astfel de eveniment sau „the beautiful Bride” este cu siguranta in aceeasi tonalitate, optand pentru o rochie in stil minimalist. O tinuta simpla din voal, scurta sau lunga, dar fara prea multe accesorii este cea mai potrivita pentru un eveniment de zi.

♥ Dantela ~ clasicul elegant

Fie ca esti in postura de domnisoara de onoare sau de mireasa, dantela ramane acel „clasic-elegant” cu care nu ai cum sa gresesti.

 

Daca ar fi sa aleg acum cu siguranta as opta pentru dantela pentru ca o consider cea mai speciala. Sunt asa de multe modele de rochite de mireasa care au in prim-plan dantela incat ti-ar fi tare greu sa faci alegerea potrivita.

Pe site-ul AW Bridal am ramas uimita de frumusetea si eleganta rochiilor de mireasa, dar si a domnisoarelor de onoare.

Voi ce alegeri a-ti face pentru a fi ” the beautiful bride”? Dar pentru rochia de domnisoara de onoare?

 

 

 

 

More about Georgiana Albu

Din dorinta de-a pastra undeva gandurile bune sau mai putin ...am ajuns la aceasta etapa.Uneori scriu depre ce-mi place , dar uneori sunt critica si spun "verde-n fata"!

Comments

  1. Răspunde

    Rochiile diafane in culori pastel imi plac si mie sa le port mai ales la astfel de evenimente

  2. Răspunde

    Mie imi place sa port la evenimente rochii mai lungi, in culori vesele sau nude.

Leave a Reply

Lasă un răspuns