Camin de canalizare cu vizitare – solutia optima recomandata de specialisti

Camin de canalizare cu vizitare sau ce ne recomanda specialistii in domeniu atunci cand dorim sa avem siguranta si confort in propria noastra casa.

Alegerile cele mai inspirate vin atunci cand te sfatuiesti cu specialistii in domeniu. In orice domeniu. Dar mai cu seama atunci cand este vorba de casa in care locuiesti.

De ce sa alegi un camin de canalizare cu vizitare

Cand deversarile apelor menajere se realizeaza intr-un sistem de canalizare efectuat cu simt de raspundere putem sta linistiti nu doar din punct de vedere al poluarii mediului inconjurator, dar si din punct de vedere al confortului personal. Cand sistemul de canalizare este deficitar te poti trezii cu apa murdara ca-ti invadeaza locuinta.

Acest lucru nu se va intampla daca alegi de la bun inceput un camin de canalizare cu vizitare care sa-ti permita accesul la zonele cele mai predispuse la o posibila infundare.

Specialistii in domeniu de la Kessel vin cu cele mai perfomante solutii pentru  sistemul de canalizare al propriei locuinte.

Daca exista in traseul de canalizare schimbari de diametru intre tevi sau zonele in care unghiurile sunt ascutite recomandarea este de-a apela la sfaturile specialistilor pentru prevenirea infundarii si ulterior refularea apelor menajere, reziduale.

Daca optezi pentru acest sistem de canalizare cu un camin de canalizare cu vizitare ai practic posibiliatea inspectarii periodice a modului de functionare si poti sta linistit. Etanseitatea acestora nu va permite nici patrunderea apelor menajere in panza freatica, evitandu-se astfel poluarea, dar nici infiltatiile.

Dar ce facem daca totusi n-am apelat la specialisti si subsolul casei este deja plin cu apa menajera ?

Este momentul sa luam cea mai inteleapta decizie!

Solutia vine de la pompe submersibile pentru apa murdara.

O astfel de pompa submersibila va drena apa acumulata  in pivnita sau subsolul casei. Este cea mai eficienta solutie pentru evacuarea rapida a acestor reziduri. Ea este construita in asa fel incat sa ridice la suprafata toate acele acumulari intr-un timp relativ scurt, comparativ cu o munca fizica personala. Stagnarea timp indelungat a apelor murdare in subsoluri atrage dupa sine infiltratii in structura de rezistenta a casei, dar si aparitia mucegaiului sau a diferitelor ciuperci.

In functie de necesitatile personale specialistii Kessel iti vor recomanda modelul de care ai nevoie.

Exista si situatii cand sunt necesare statii de pompare pentru ape uzate, procesul fiind mai laborios, dar  acest lucru sa se realizeze cu usurinta  datorita specialistilor in domeniu.

Camin de canalizare cu vizitare – solutia optima recomandata de specialisti?

Cu siguranta da! Multe dintre aceste probleme pot fi evitate daca se monteaza tipul adecvat de camin de canalizare cu vizitare.

Iar pentru o siguranta sporita in ceea ce priveste apa reziduala este necesara si montarea de  clapeta antirefulara pentru canalizare. In felul acesta suntem cu adevarat linistiti.  Apa reziduala este pompata intr-un singur sens.

Si nu uita ca pagubele produse de inundatii sunt extrem de mari. Un camin de canalizare cu vizitare si o clapeta antireflux sunt cele care te scutesc de astfel de cheltuieli.

Solutii simple si eficiente pentru un confortul personal de la Kessel!

 

Acet articol  este optimizat de Outcave Solutions, servicii de optimizare SEO si promovare in Bucuresti.

 

 

More about Georgiana Albu

Din dorinta de-a pastra undeva gandurile bune sau mai putin ...am ajuns la aceasta etapa.Uneori scriu depre ce-mi place , dar uneori sunt critica si spun "verde-n fata"!

Comments

 1. Răspunde

  ar fi tare nasol sa ai un camin inchis care sa nu permita accesul si sa te trezesti intr-una din situatiile neplacute pe care l-am gasit descrise pe tot felul de forumuri. Daca oamenii ar apela la specialisti din faza de proiect, ar sti ce tip de camin sa aleaga.

 2. Răspunde

  Cand vine vorab de canalizare, subiectul trebuie aprofundat cu maxima seriozitate, e nevoie de o atentie sporita cand se lucreaza la asa ceva . Este foarte importanta sa iasa bine din prima

 3. Răspunde

  Nu stiam de existenta acestui cămin de canalizare cu vizitare, pentru ca stau la bloc și nu m-a preocupat niciodată subiectul asta.

 4. Răspunde

  Trebuie sa fim atenti la proiectarea sistemului de canalizare a casei si un camin de canalizare cu vizitare nu trebuie sa ne lipseasca.

 5. Răspunde

  Cred ca e musai sa fci cămin cu vizitare, sa nu te trezești cu subsolul inundat și sa nu mai poti face mare lucru…

 6. Răspunde

  E binevenit articolul tau, am in plan sa-mi fac o casa, ori sa cumpar una veche pe care s-o renovez si sunt lucruri pe care trebuie sa le aflu.

 7. Răspunde

  Si noi am apelat la specialisti cand am facut caminele în curte. Pana acum n-am avut nicio problema!

 8. Răspunde

  Avand in vedere ca stau la bloc, nu prea m-a tentat subiectul, dar e interesant sa mai aflam si noi una alta, nu se stie niciodata cand o sa avem nevoie si de astfel de informatii.

 9. Răspunde

  Mi se pare o solutie foarte buna pentru cei care stau la casa, un astfel de sistem de canalizare.

 10. Răspunde

  As lasa aspectele acestea in grija barbatilor pentru ca, de regula, ei sunt mai preocupati de constructii. 😁

 11. Răspunde

  Cred ca nu este o placere sa ai apa sub casa și asta ar fi unul fin momentele neplăcute ale locuitului la curte. Informațiile tale sunt prețioase

 12. Răspunde

  Chiar sunt important de stiut aceste detalii. Fara aceste accesorii nu ne-am putea bucura de canalizare.

Leave a Reply

Lasă un răspuns