Ce filmezi tu, premiază ei!

Ce filmezi tu, premiază ei?!

 

 

Când te apuci sa renovezi sau să construiești o casa încerci sa te incadrezi într-un buget pe care-l ai prestabilit anterior.

Noi ne-am făcut câteva calcule minore in momentul in care ne-am apucat de „casa visurilor noastre”, insa „socoteala din târg nu se potrivește cu cea de acasă”, asa încât ne-am încetinit foarte mult evoluția visului nostru.

Timpul a devenit dintr-o dată inamicul principal, astfel încât ne-am gândit să facem câteva achiziții on-line.

Am pornit pe ideea comenzilor online nu doar sa scurtam timpul, ci și banii, pentru că la un click-distanta ai tot ce-ți trebuie pentru casa ta.
Primordial pentru noi in acest moment era căutarea unor structuri decorative pentru exterior.
Așa am ajuns la Casa de Comenzi Vindem-ieftin.ro unde am găsit piatra decorativa rezistenta la apa, care nu mucegăiește și care asigura o izolare termică și fonică.


Ceea ce mi-a atras atenția într-un mod deosebit a fost faptul că în specificațiile tehnice se precizează faptul că  „nu se decolorează”.
Pentru mine este un aspect la fel de important ca toate celelalte pentru că o parte a casei este mai însorită decât restul  și ar fi fost neplăcut s-o văd peste câțiva ani in culori diferite.

Inițial eram puțin reticenta. Totul părea prea frumos, dar experiența unor prieteni care au comandat anul trecut de Black-Friday câteva materiale de construcție din mediul online, la jumătate de preț, dar care le-au sosit la cinci luni distanță de comanda efectuata, m-au făcut să rămân puțin în expectativa.
Am inceput sa caut informații despre acest site și am descoperit că pot obține un discount de 100 de lei dacă filmez livrarea produselor din sediul lor.
„Camera ascunsa” era, din punctul meu de vedere, sinceritatea de care aveam nevoie pentru ca totul sa sa fie dintr-o dată la vedere.

Nimic de ascuns!
Și tu și eu și oricine își dorește un discount la comanda făcută pe Vindem-ieftin.ro devine un mic detectiv.
Și dacă ar fi ceva ascuns ar mai fi atât de multe recenzii video înregistrate?

Desigur, pot fi diverse persoane din cadrul companiei care sa filmeze și să încarce aceste filmulețe sub pseudonime diferite, insa numele persoanelor și diversele localități stau mărturie pe site-ul Vindem-ieftin.ro.
Interesant este faptul că filmulețele sunt incadrate pe categorii: OSB, tâmplărie PVC, pavaj, teava rectangulara, termoizolație, astfel încât, noi, viitorii cumpărători sa avem o imagine clară a unor aspecte legate de modalitatea de ambalare și de transport a materialelor de construcție comandate pe acest site on-line.

Ce filmezi tu, premiază ei!

In cazul in care vrei sa te transformi într-un mic detectiv și te decizi sa faci un astfel de film, indiferent de ce materiale de construcție ai ales de pe acest site, sau de valoarea comenzii pe care o ai, trebuie sa ști că premiul tau este de 100 de lei.
Un lucru de apreciat este faptul că nu esti condiționat de o anumită suma a comenzii tale.

Filmează descărcarea sau montajul, ori chiar proiectul final și premiul este al tău!

Calitatea produselor este certificata printr-o declarație performanta care însoțeste coletul cu produsele pe care le-ai comandat, iar în momentul in care acestea ajung la tine verifica-le și apoi semnează avizul de însoțire a mărfii.

In cazul in care nu ești decis în alegerea ta din motive de nesiguranță ai la dispoziție un consilier gratuit cu care poți discuta, te poți consulta in privința unor aspecte tehnice. Astfel eviți greșeli pe care ulterior sa le regreți.

Cumpărăturile on-line îți aduc și avantajul unor prețuri de producător evitând astfel un adaos al intermediarilor sau distribuitorilor, bani care să-i investești în materiale de construcție de buna calitate.

Feedbackul tau video este răsplătit pe Vindem-ieftin.ro.
Nu mă crezi? Încearcă! Convinge-te singur!

Simplu și rapid la un click distanta pe Vindem-ieftin.ro

Articol scris pentru proba 4 SuperBlog 2018

 

 

More about Georgiana Albu

Din dorinta de-a pastra undeva gandurile bune sau mai putin ...am ajuns la aceasta etapa.Uneori scriu depre ce-mi place , dar uneori sunt critica si spun "verde-n fata"!

Comments

Leave a Reply

Lasă un răspuns