Gala SuperBlog 2018

Gala SuperBlog 2018 s-a tinut (ca in fiecare an la Poiana Brasov) la Hotel Royal Boutique. Pentru mine a fost prima participare atat in competitie, cat si la Gala SuperBlog.

 

Am simtit ca totul a fost asa „pe sufletul meu”. A nins tot drumul si peisajul era parca desprins din povesti.

Chiar daca Hotelul Royal Boutique era de 3*** nu mi-a pasat prea mult de acest aspect. Nu m-a interesat faptul ca in camera era un mobilier mai vechi si nici ca nu exista lift si a  trebuit sa urcam pana la etajul 4 pe scari.

 

A contat de zeci de ori privelistea de la balcon, faptul ca in camera era curat si cald, ca aveam o baie spatioasa si ca am simtit o atmosfera calda a gazdelor.

 

Evenimentul a fost deosebit la Gala SuperBlog

Nu stiam ca fiecare participant va avea de spus cateva cuvinte in momentul in care suntem strigati ca si pozitionare in clasament. De altfel nici nu contau aceste aspecte pentru mine.

 

Am cunoscut oameni frumosi, calzi care s-au distrat ca si cum se cunosteau de-o viata (unii chiar se cunosteau de cateva editii anterioare) am reusit sa gasesc in mediul off-line oameni pe care-i stiam doar din on-line.

  

Dupa ce fiecare sponsor (prezent) a spus cateva cuvinte, am avut parte de un bufet si la final ne-am distrat pe ringul de dans alaturi de Claudia si Albert (organizatorii evenimentului).

Am facut si cateva fotografii in decorul filmului  de la Intercom.

Si pentru ca a fost „editie aniversara” (sau poate ca asa este in fiecare an…nu stiu exact) am avut si tort!

Pentru mine Gala SuperBlog a fost una frumoasa in care m-am simtit tare bine.

Ne vedem la Spring SuperBlog!

More about Georgiana Albu

Din dorinta de-a pastra undeva gandurile bune sau mai putin ...am ajuns la aceasta etapa.Uneori scriu depre ce-mi place , dar uneori sunt critica si spun "verde-n fata"!

Leave a Reply

Lasă un răspuns