Nu renunta la visul tau! Fa-l parte din realitatea ta!

Sunt clipe in care visam cu ochii deschisi. Uneori visul devine realitate, alteori renuntam la el pentru ca pare prea mare sau pare ca depaseste puterea noastra financiara.

Renuntam inainte de a cauta solutii, inainte de a ne contura un proiect sau de a ne face sperante. Pur si simplu, renuntam.

Nu renunta la visul tau! Fa-l parte din realitatea ta!

De cele mai multe ori renuntam la ceea ce conteaza cel mai mult pentru noi: o casa pe care sa o transformam in „acasa”.

Pare ca niciodata nu sunt suficienti bani pentru acest vis. De fiecare data suntem cumva cu un pas in urma si renuntam.

De ce renuntam atat de des?! De ce renuntam inainte de a ne informa cum trebuie? De ce renuntam inainte de a fi siguri ca acel vis este imPOSIBIL? Va spun eu, niciun vis nu este imposibil, imposibil  vine de la i’m possible – I AM POSSIBLE (un joc de cuvinte plin de sens: sunt posibil, deci e posibil)!

Cand exista o necesitate financiara pentru indeplinirea unui obiectiv, compania de intermedieri credite bancare, AVBS Credit, vine cu solutii. AVBS Credit are în portofoliul său o mulțime de solutii de finantare potrivite tie… pentru ca visul tau, realizabil cu vointa si bani, sa devina realitate.

Iata ce trebuie sa iei in calcul atunci cand te-ai decis sa faci un credit ipotecar:

 • Analiza proiectului pentru care te-ai decis sa contractezi un credit ipotecar este esentiala. Pune in balanta intr-un mod realist veniturile si cheltuielile pe care tu si familia ta le aveti, astfel incat sa te asiguri ca iti permiti o rata bancara lunara de pana la maximum 40% din veniturile voastre lunare.
 • Daca consideri ca poti face anumite concesii sau economii in diferite zone din sfera cheltuielor, cu atat mai bine, inseamna ca acum este momentul sa actionezi in aceasta directie. Esti pregatit/a pentru un credit ipotecar!
 • Apeleaza la un broker de credite pentru a-ti face o analiza a creditorilor si a creditelor ipotecare disponibile pe piata financiar-bancara din Romania, astfel incat sa contractezi exact creditul ipotecar potrivit tie, in cele mai bune conditii si cat mai rapid posibil. Brokerul de credite iti identifica cel mai bun credit ipotecar existent, iti intocmeste dosarul de credit de la A la Z, iti explica toate drepturile si obligatiile din contractul de credit si ramane specialistul tau in creditare chiar si dupa obtinerea creditului.
 • Brokerul de credite iti va explica tot ceea ce trebuie sa stii si iti va dezvalui toate costurile aferente creditului ipotecar pe care urmeaza sa-l iei: dobanda creditului, costul pentru evaluarea imobilului, costul pentru actele notariale, etc.

 

Serviciile AVBS Credit sunt 100% gratuite pentru clienti!

Încă mai vrei să renunți la ideea de a te muta la casa ta? Da! Renunță, dar nu la visul tău, ci la obiceiul toxic de a mai renunța! Nu te-ai săturat să stai împreună cu părinții tăi sau, și mai rău, cu chirie?! Chiria pe care o plătești lunar o poți transforma într-o rată lunară la bancă. Chiria nu îți cumpără casa în care stai, însă creditul îți achită locuința în care trăiești!

O rată decentă la bancă ți-o poți permite dacă dobândești puțină educație financiară și apelezi la un broker de credite iscusit, așa cum sunt cei din echipa AVBS Credit.

AVBS Credit (avbs.ro) este compania de intermedieri credite bancare fondată în anul 2007 de tânărul antreprenor, Valentin Anghel, care în prezent se află pe locul I ca cifră de afaceri în topul companiilor cu capital 100% românesc în domeniul brokerajului bancar.

Brokerii de credite cu Francize AVBS Credit se află în orașele: București, Bacău, Baia Mare, Brașov, Caransebeș, Călărași, Cluj-Napoca, Constanța, Deva, Drobeta Turnu-Severin, Focșani, Iași, Ilfov, Mangalia, Mircurea-Ciuc, Orăștie, Piatra-Neamț, Pitești, Ploiești, Satu Mare, Sibiu, Strehaia, Târgoviște, Târgu-Jiu, Turda, și Timișoara și intermediază toate tipurile de credite deoarece dispun de un portofoliu impresionant de soluții de finanțare pentru persoanele fizice și juridice, de la peste 30 de instituții bancare și non-bancare din România!

Nu renunta la visul tau! Fa-l parte din realitatea ta cu AVBS Credit!

More about Georgiana Albu

Din dorinta de-a pastra undeva gandurile bune sau mai putin ...am ajuns la aceasta etapa.Uneori scriu depre ce-mi place , dar uneori sunt critica si spun "verde-n fata"!

Comments

 1. Răspunde

  Corect! Odata ce putem visa, putem realiza! Si e bine cand exista si solutii!

 2. Răspunde

  Anul acesta mi-a încolțit în minte ideea de a avea o locuință doar a mea, așa că e foarte probabil să îmi fac un astfel de credit.

 3. Răspunde

  Niciun moment nu mă gândesc să renunț. Mereu caut solutii!

 4. Răspunde

  Orice vis poate deveni realitate!! E important sa nu ne dam batuti!!

 5. Răspunde

  Din pacate, fara rate e destul de greu sa reusesti ceva la noi in tara. Noi avem credite si sigur nu vor fi ultimele. 😀

 6. Răspunde

  Eu cred ca uneori un astfel de ajutor poate fi de un real ajutor

 7. Răspunde

  Un articol util și bine structurat 🙂

 8. Răspunde

  sunt foarte de acord cu tine. Eu mi-am indeplinit deja un vis, lucrez la altul si la unul pentru toata familia. Cu siguranta vom reuis, chiar daca avem nevoie de ceva mai multa rabdare

Leave a Reply

Lasă un răspuns