Parc Aventura Paradis Land din Neptun

Parc Aventura Paradis Land din Neptun a fost cumva surpriza oferita noua „superbloggerilor” de catre organizatori si am ajuns aici pentru a vedea in primul rand ce ofera si pentru a bucura de putina relaxare si adrenalina.

Spun „putina” pentru ca la noi in familie nu prea se „poarta” aventurile de acest fel si nici cataratul prin copaci nu este fix relaxarea numarul 1.

  

Parc Aventura Paradis Land din Neptun

Ce ofera Parc Aventura Paradis Land din Neptun?

🗝 ESCAPE ROOM
👷🏻‍♂ 14 trasee de aventura prin copaci
🙆🏼‍♀ Circuit de tiroliana
🧗🏻‍♂ Panou escalada
😱 Crazy jump
🔫 Airsoft
🎯 Tir cu arc
🐲 Dragon galben
🧒🏻 Trambulina
👶🏼 Mini-tiroliana

  

Dintre toate trebuie sa recunosc ca noi ne-am axat pe cateva: tir cu arcul, distractia din Dragonul Galben, Trambulina, am escaladat si panoul  de cateva ori iar la traseele de aventura am mers doar pe cele mai micute. Jasmine nu a vrut sub nici o forma sa urce mai sus pentru ca avea senzatia ca va pica de acolo.

Pentru cei mai curajosi, care iubesc adrenalina, trebuie sa va spun ca parcul este extrem de bine ingrijit, sunt persoane care te indruma spre anumite zone, care te consiliaza in anumite situatii. Jasmine a avut nevoie de consiliere la tir cu arcul.

A fost total dezamagita de faptul ca nu a putut sa traga cu arma (copiilor le este interzisa aceasta actiune). La fel a fost dezamagita si de ideea ca nu s-a organizat grup pentru „Escape room”.

La intrare in parc exista si un mic bar de unde poti sa servesti o cafea, o apa sau un suc dupa necesitati.

  

Pentru traseele de aventura trebuie sa va spun ca acestea sunt impartite pe culori in functie de dificultatea lor:

– Traseul ALB 1 – pentru copii  cu înălțimea de pana la 1 m; inaltimea totala a acestuia nu depaseste 1,2 metri.

– Traseul ALB 2 – tot pentru cei  cu înălțimea de până la 1 m, însă înălțimea traseului este ceva mai mare, până la 2 m. „Traseul cuprinde 9 ateliere cu grad minim de dificultate:Chinga elastic, punte mobilă, palmier, senile, leagane, pod lant, grinda, scara saula și bineînteles, tiroliana” . Noi pe acestea le-am folosit de cateva ori si asta pentru ca tiroliana era „vedeta”.

– Traseul GALBEN – destinat copiilor cu înălțimea de până la 1,20 m.

– Traseul PORTOCALIU

– Traseul VERDE 1

– Traseul VERDE 2

– Traseul ALBASTRU

– Traseul INDIGO

– Traseul ROSU

– Traseul NEGRU

Despre acestea nu va pot spune prea multe pentru ca nu le-am testat. Doar ce ne-am aruncat ochii pe sus si deja ne lua ameteala. Deci este clar pentru cei care iubesc astfel de sporturi.

Daca va cazati la Hotel Miorita din Neptun, trebuie sa va spun ca se ajunge in doar 2 minute cu masina sau 10 minute de mers pe jos.

Parc Aventura Paradis Land din Neptun un loc cu si despre adrenalina!

 

More about Georgiana Albu

Din dorinta de-a pastra undeva gandurile bune sau mai putin ...am ajuns la aceasta etapa.Uneori scriu depre ce-mi place , dar uneori sunt critica si spun "verde-n fata"!

Comments

  1. Răspunde

    Super!!Mi-ar placea sa merg acolo!!!

Leave a Reply

Lasă un răspuns