Paste cu legume chinezesti

Cand vine vorba de-o mancare rapida, gustoasa si apreciata de toti membrii familiei, atunci pastele sunt cele care ocupa primul loc. Cu sos de rosii si busuioc, bologneze sau „carbonara”, toate variantele sunt delicioase daca alegi sa folosesti paste Baneasa.

Paste cu legume chinezesti

Postul Pastelui vine cu adevarfate provocari atunci cand este vorba de-a prepara in fiecare zi un alt fel de mancare.

De aceea, astazi am ales sa va prezint o reteta care se pregateste rapid, este gustoasa si aduce un plus de vitamine alaturi de carbohidratii lenti existenti in paste.

Este genul de mancare care se poate servi la pranz sau la cina, care se pregateste in doar cateva minute si cu care nu ai cum sa dai gres niciodata.

Cel mai important este sa preparam pastele conform instructiunilor de pe pachet pentru ca acestea sa fie fierte corespunzator.

Pentru aceasta reteta am folosit :

♥ un pachet de paste Baneasa

♥ legume chinezesti congelate

♥ morcovi – 2 bucati

♥ ardei gras tocat marunt

♥ cateva buchetele de brocoli (pe care eu le-am pregatit la abur si le-am adaugat doar la final)

♥ ulei-3 linguri pentru calit legumele

♥ cateva linguri de pasta de tomate (eu am folosit pasta de tomate pregatita in casa)

♥ sare si piper dupa gust

Pentru ca fiecare pachet de paste Baneasa are trecut pe ambalaj timpul de fierbere, va recomand sa-l respectati pentru ca in acest fel sunteti sigure ca obtineti rezultatul dorit.

Trebuie sa recunosc ca acest fel de mancare se pregateste extrem de repede, dar se si consuma la fel.

Suntem mereu in cautarea unor alternative de mancaruri satioase, gustoase si rapid de pregatit. Cand vine vorba de paste, sunt cele pe care le adora intreaga familie, asa ca le gatim in toate felurile posibile.

Este genul de mancare pe care-l faci rapid atat pentru pranz cat si pentru cina. Nu ai nevoie de lucruri sofisticate si chair daca nu ai acea punga de legume chinezesti, le poti inlocui cu succes cu ce legume gasesti prin frigider. Cu siguranta vei obine acelasi gust delicios!

Cum preparam aceste paste?

1.Punem pastele in apa cu un strop de sare si le fierbem conform instructiunilor de pe pachet

2. Cat timp pastele sunt la fiert, ne ocupam de legume. In uleiul incins adaugam legumele chinezesti direct din punga (eu le-am pus direct congelate). Se gatesc foarte repede asa ca trebuie sa fim cu ochii pe ele!

Eu am adaugat suplimentar morcovi si brocoli pe care-i aveam pregatiti la abur, dar acesta este doar un pas obtional. Daca va plac mai crocanti puteti sa-i adaugati fara sa-i fierbeti sau sa-i gatiti in prealabil la abur.

3. Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.

La final rezultatul este unul delicios pentru ca Gustul Baneasa este cel care este esential la aceasta reteta!

Voua cum va plac pastele?

 

More about Georgiana Albu

Din dorinta de-a pastra undeva gandurile bune sau mai putin ...am ajuns la aceasta etapa.Uneori scriu depre ce-mi place , dar uneori sunt critica si spun "verde-n fata"!

Comments

  1. Răspunde

    Eu le mananc in toate felurile: cu branza, cu sos bolognese, cu carne si legume sau pur si simplu cu usturoi.

  2. Răspunde

    Iubesc pastele si le mananc in tot felul de combinatii. Trebuie sa incerc si reteta ta

  3. Răspunde

    […] Nutriție cu paste pentru un post corect și sănătosPaste cu legume chinezesti […]

Leave a Reply

Lasă un răspuns