#stauacasa & #viatadecaine

Astazi nu este despre mine.

Nu este despre mine pentru ca mie slogaul #stauacasa nu mi se aplica decat in weekend, cand abia astept sa #stauacasa.

Sunt in linia intai. Pentru unii acest lucru nu reprezinta nimic. Pentru altii totul. Pentru mine nu este o alegere, este o datorie morala.

Fetita am trimis-o la parinti de teama unei posibile contaminari, iar singurul care imi este alaturi este catelul meu Alfi.

Despre el, Alfi, este astazi vorba!

#stauacasa & #viatadecaine

Sunt zile in care sunt mult prea obosita pentru a-l scoate afara. Alfi insa ma intelege perfect si este mereu alaturi de mine.

Imi aduce un zambet indiferent de faptul ca nu reusesc in fiecare zi sa-l duc afara, la plimbare.

Si pentru ca nu vreau sa-l privez de activitatea fizica de zi cu zi, reusesc impreuna cu Alfi sa facem cateva exercitii fizice , acasa.

Este drept ca Alfi alearga prin casa iar eu obosesc doar privindu-l…sau sunt deja obosita dupa ziua in curs. Cine mai stie?!

Activitati sportive in casa cu Alfi #viatadecaine

 

Activitati sportive in casa cu Alfi #viatadecaine

♥ Alergari dupa minge sau jucarie. Uneori alearga el. Cand obosesc eu, probabil ca isi da seama si mi-o aduce el.

♥ Invartit in jurul cozii, sau un dute-vino intre frigider-canapea-camara.

♥ Alergat pe banda. Doar cat dureaza stirile sportive pentru ca altfel apare tahicardia paroxistica. Partea aceasta nici lui Alfi nu-i convine.

♥ Indreptat cocoasa stand pe spate, direct pe covor. Partea aceasta este deosebita atunci cand este vorba de Alfi pentru ca altfel n-ar sta constant in aceasta pozitie cand ajungem impreuna pe covor.

Sportul este sanatos. Il recomand tuturor pacientilor mei, inclusiv catelului Alfi.

Pentru mine cel mai important sport este sa beau apa. Masca purtata ore intregi in cabinet nu-mi permite o hidratare adecvata si din acest motiv imediat cum ajung acasa beau apa.

Apa minerala Stanceni este ultima mea descoperire.

Inclusiv lui Alfi ii place (filmuletul spune totul)

Apa minerala Stanceni  a primit o distinctie speciala: Gold Award in cadrul Competitiei internationale World Selection organizata de Monde Selection in Belgia.

Echilibrul in minerale:calciu si magneziu, dar si aportul de sodiu sunt esentiale pentru sanatatea noastra, indiferent cat efort fizic realizam intr-o zi.

Hidratarea optima inseamna sanatate. Optim este sa consumam apa pana la 2l pe zi, dar daca ai sta si ti-ai calcula cu exactitate acest fapt ai observa ca nu ajungi mereu la nivelul optim de hidratare. Si cel mai rau este faptul ca, pe zi ce trece, aceasta deshidratare va determina afectiuni ale intregului organism, incepand cu rinichii care nu mai au capacitatea de-a filtra corespunzator.

Hidrateaza-te! Stai acasa! Fa sportul care-ti place! Stanceni sustine dreptul la viata, dreptul la sanatate!

 

 

 

 

More about Georgiana Albu

Din dorinta de-a pastra undeva gandurile bune sau mai putin ...am ajuns la aceasta etapa.Uneori scriu depre ce-mi place , dar uneori sunt critica si spun "verde-n fata"!

Comments

 1. Răspunde

  Mă îngrozește faptul că sunt persoane care încă nu iau în seama această pandemie. Persoane care nu au făcut o oră de medicină în viața lor, dar care se dau cu părerea. E plină țara de experți peste noapte, pentru că „au citit ei undeva”…
  E bine că ai cățelușul, îți e aproape când ajungi acasă.
  Multă grijă în acestă perioadă!

 2. Răspunde

  E bine ca l ai macar pe el care sa ti inveseleasca ziua dupa ce te intorci de la munca.

 3. Răspunde

  Off! E greu fara fetita, nu-i asa?
  AI GRIJA DE TINE!

 4. Răspunde

  E foarte bine ca ai compania cățelului! Ai tot respectul meu pentru faptul ca ești în prima linie! Jos pălăria!

Leave a Reply

Lasă un răspuns