TERRA MED PLANT – sanatate din natura

Sanatatea este prioritatea numarul unu pentru mine ca medic. De cele mai multe ori produsele alopate sunt cele spre care-mi indrept atentia atunci cand realizez schema terapeutica pentru un pacient, insa nu am uitat niciodata sa completez aceasta schema cu produsele naturale pe care le consider la fel de utile.

TERRA MED PLANT – sanatate din natura

Produsele TERRA MED PLANT sunt create din respect pentru sanatate si natura. O combinatie perfecta care sa vina in sprijinul celor pentru care sanatatea a devenit o prioritate, un tratament adjuvant care sa completeze cu succes tratamentul alopat.

Pe site-ul celor de la TERRA MED PLANT gasiti o multitudine de produse naturale: creme, ceaiuri, lotiuni, tincturi, fiecare dintre acestea avand specificatiile si indicatiile terapeutice pentru care sunt recomandate.

Pentru ca cea mai buna recomandare vine dintr-o experienta persoanala, vin astazi sa va prezint cateva dintre produsele celor de la TERRA MED PLANT, pe care le-am folosit in aceasta vara.

Crema tip balsam cu arnica, galbenele, portocale si vitamina A, E 100 ml ♥ TERRA MED PLANT ♥

Arnica este planta medicinala pe care eu personal o iubesc cel mai mult. Cred ca este si cea la care apelez ori de cate ori exista un eveniment neplacut, o lovitura sau o zgarietura. Combinata cu galbenele si portocale, arnica are capacitatea de a produce dilatarea vaselor sanguine, determinand o mai buna circulatie a sangelui in locurile dureroase.

Crema are efect antiinflamator, antiseptic, puternic cicatrizant, analgezic si antireumatic.

Eu o recomand a fi aplicata in start subtire cu usor masaj local in zonele dureroase.

Datorita compozitiei sale, are efect benefic chiar si asupra zonei inflamate cauzate de ciupituri de insecte.

Arnica este cea care actioneaza in caz de  flebite, luxatii, vanatai, entorse, contuzii.

♥ Crema tip balsam cu dragaica, catina si vitamina A, E 100 ml ♥ TERRA MED PLANT ♥

Dragaica impreuna cu catina au efect  antiinflamator, analgezic, cicatrizant, calmant.

Eu am luat aceasta crema pentru eruptiile alergice insotite de mancarimi. Am oferit-o in dar unei persoane dragi mie care a aplicat-o cu regularitate si mi-a confirmat eficienta sa.

Crema tip balsam cu dragaica, catina de la TERRA MED PLANT este indicata si pentru: nodului tiroidieni si mamari, keratoza senila (acele pete de batranete) dar si pentru diferite boli de piele.


♥ Crema tip balsam cu lavanda si vitamina A, E 30 ml ♥ TERRA MED PLANT ♥

Beneficiile lavandei le cunosc de foarte multa vreme. Din acest motiv mi-am si cultivat un lan intreg cu aceasta minunata planta si uzez de ea in foarte multe situatii.

Lavanda este recunoscuta ca fiind planta cu puteri miraculoase care alunga insectele si care aduce beneficii extraordinare sistemului nervos si muscular.

Crema de tip balsam cu lavanda de la TERRA MED PLANT este minunata pentru arsuri solare (am testat-o in aceasta vara dupa o expunere la soare).

Ea se poate folosii concomitent cu crema cu arnica in cazul loviturilor sau vanatailor, sau pentru luxatii sau ensiuni musculare, efectul sau miorelxant fiind extraordinar.

Eu am luat-o in varianta de 30 de ml pentru ca mi-am dorit-o in bagajul de calatorii si am gasit-o perfecta in aceasta varianta.

Pe site-ul TERRA MED PLANT o gasiti si in varianta de 50 de ml.

Gel 250 ml si Lotiune MOBILITATE OPTIMA 100 ml ♥ TERRA MED PLANT ♥

Setul format din gel si lotiune MOBILITATE OPTIMA, le-am comandat pentru parintii mei care muncesc foarte mult si au nevoie de astfel de produse.

Aceste produse sunt recomandate pentru: dureri musculare, spondiloza cervicala, afectiuni articulare diverse, fiind adjuvante, calmand zona dureroasa.

 

More about Georgiana Albu

Din dorinta de-a pastra undeva gandurile bune sau mai putin ...am ajuns la aceasta etapa.Uneori scriu depre ce-mi place , dar uneori sunt critica si spun "verde-n fata"!

Comments

 1. Răspunde

  Produse ce exploatează bogățiile naturii. Mulțumim pentru recomandare!

 2. Răspunde

  Ma gândeam ca găsesc ceva și pentru bătături în portofoliul lor, o sa mai studiez

 3. Răspunde

  E bine de stiut despre acest brand TERRA MED PLANT, pana acum nu am mai citit despre ei.

 4. Răspunde

  Imi place ca au ingrediente naturale. Nu am folosit nimic de la acest brand, dar pe viitor cu siguranta da.

 5. Răspunde

  Este prima oara cand citesc despre Terra Med Plant. Cred ca ar fi un cadou excelent pentru bunici!

 6. Răspunde

  Suna asa bine aceste creme naturale. As incerca prima data varianta cu lavanda. 🥰

 7. Răspunde

  Chiar nu a auzit de existența acestu brand, dar îmi place ce am aflat despre produsele sale. Mi-ar plăcea să le încerc, cred ca merită atenție.

 8. Răspunde

  Sunt foarte interesante aceste produse. Nu cunosc brandul, dar sunt deschisa sa incerc noi produse, mai ales atunci cand vine vorba desprte creme eficiente

 9. Răspunde

  Un produs excelent, multumesc mult pentru recomandare 😉

Leave a Reply

Lasă un răspuns