Ai suru – A iubi

Viata si sentimentele traite de Ioana, devenita ulterior Lee prin mariajul cu un membru al renumitei familii nipone acapareaza de la primele pagini parcurse.

Cartea” Ai suru – A iubi ” face parte din realitate, este o frumoasa poveste de dragoste povestita chiar de autoare.

Cartea:” Ai Suru – A iubi

An aparitie 2017

Autor: Ioana Lee

Format 200X130

Numar pagini: 616

Cartea se poate comanda pe: Libris.ro

„Unde te duci, acolo esti!”- prima dată când am citit această idee la Dale Carnegie m-a bufnit rasul. Pai, e de la sine înteles, e logic ca unde te duci, acolo esti! Abia acum, insa, stiu ce vrea sa insemne acest lucru. Acum, cand sunt aici, în Bucuresti, singura in apartamentul meu, singura in noapte, singura in tara mea pe care o simt ca ma respinge, pentru ca sunt altfel, pentru ca m-am schimbat…”

Ioana, o tanara studenta la  Facultatea de Limbi si Literaturi Straine in Bucuresti, este pasionata de limba japoneza. Si nu doar de limba japoneza ci si de cultura si de obiceiurile acestei tari.

Face cunostinta cu Ken Lee la un eveniment cultural si totul prinde o aura de iubire sincera si frumoasa. Nu stia foarte multe despre cel care-i devine sot, nu stia foarte multe nici despre viata de „aristrocrat” pe care o va gasii la venirea sa in Japonia.

Aventurile Ioanei si modul in care aceasta descopera Japonia, precum si modul in care este tratata si rasfatata in cadrul familiei lui Ken sunt pline de suspans.

Sunt lucruri si sentimente total diferite intre cei doi care-i fac sa traiasca si sa iubeasca pana la extrem, dar toate acestea merg intr-un final spre o indepartare radicala.

Va las pe voi sa descoperiti intreaga poveste rasfoind paginile cartii „Ai Suru – A iubi”, sa descoperiti o lume aristrocrata din Japonia, o lume plina de rafinament si eleganta cu un stil total diferit.

More about Georgiana Albu

Din dorinta de-a pastra undeva gandurile bune sau mai putin ...am ajuns la aceasta etapa.Uneori scriu depre ce-mi place , dar uneori sunt critica si spun "verde-n fata"!

Comments

 1. Răspunde

  Pare o carte interesanta, nu am mai citit genul acesta de carti insa este un inceput, imi place

 2. Răspunde

  Pare interesanta, mai ales pentru cineva care e pasionat de Japonia. 🙂 Cred ca e o buna ocazie de a descoperi cultura si obiceiurile Japoniei.

 3. Răspunde

  Oh, deci are final trist? Autoarea are o poveste interesanta, mi-ar placea sa citesc aceasta carte.

 4. Răspunde

  Cred că ar fi și pe placul meu această carte. 😍

 5. Răspunde

  Pare o carte tare interesanta, am sa o caut si eu.

 6. Răspunde

  Multumesc frumos de recomandare, o sa tin cont de ea!

 7. Răspunde

  Cred că mi-ar plăcea să citesc cartea Ai Suru – A iubi. Mi se pare interesantă și cu siguranță voi descoperi lucruri noi. Mulțumesc pentru recomandare!

 8. Răspunde

  Chiar mi-ai starnit interesul in privinta acestei povesti si imi doresc si eu sa citesc cartea

Leave a Reply

Lasă un răspuns