Machiajul perfect pentru sarbatori

Machiajul nostru, al femeilor, este de cele mai multe ori in concordanta cu stilul vestimentar sau cu starea de spirit pe care o avem in ziua respectiva.

De sarbatori, ne dorim sa aratam cat mai bine si de aceea apelam la cele mai bune produse de machiaj care sa ne scoata in evidenta frumusetea naturala.

Machiajul perfect pentru sarbatori

Machiajul perfect pentru sarbatori  trebuie sa tina cont de cateva principii simple.

♥ Alegerea unor produse  care sa fie in acord cu tenul nostru ♥

Machiajul ochilor poate fi unul indraznet, conturarea ochilor jucand un rol important. Pentru realizarea umbrelor si conturarea cat mai frumoasa, este necesara alegerea unor farduri complementare.

Daca insa alegem nuante naturale pentru ochi, un creion negru care sa contureze frumos linia apei poate  schimba intregul aspect.

Fardurile  Makeup Revolution sunt de foarte buna calitate si sunt bine pigmentate.

Eu am ales pentru machiajul de  sarbatori sa combin o baza simpla, in nuante calde cu farduri sidefate de la Makeup Revolution. Rezultatul este spectaculos !

♥ Alegerea rujului potrivit ♥

Atunci cand ochii sunt foarte bine conturati, ori alegem nuante sidefate, este de preferat ca machiajul buzelor sa fie in tonalitati mai simple, neutre.

De aceea, din colectia de rujuri ar fi de preferat sa mergem pe varianta celor mate.

Daca discutam despre machiajul de Revelion sau de Craciun putem sa folosim nuante de rosu intens pentru buze, indiferent de modul in care am ales sa ne machiem ochii. In lumina petrecerilor de acest fel sunt permise astfel de combinatii.

♥ Conturarea pometilor ♥

Conturarea fetei este esentiala. Poate pune in evidenta anumite calitati ale tenului si poate sa ascunda micile defecte daca utilizam produsele potrivite.

♥ Parfumul potrivit si gata de petrecere! ♥

La Notino sunt in perioada Sarbatorilor de Craciun cele mai bune oferte fie ca vorbim despre produse de machiaj sau de alegerea unui parfum delicat.

Completeaza-ti colectia cu un cadou special si ai liber la distractie!

More about Georgiana Albu

Din dorinta de-a pastra undeva gandurile bune sau mai putin ...am ajuns la aceasta etapa.Uneori scriu depre ce-mi place , dar uneori sunt critica si spun "verde-n fata"!

Comments

 1. Răspunde

  Foarte bune recomandarile tale, multumim!

 2. Răspunde

  Si eu pun accent pe machiaj chiar daca el nu este unul prea pronuntat

 3. Răspunde

  Gliter este neaparat pentru machiajul de sarbatori!

 4. Răspunde

  Îmi plac rujurile în nuanțe nude, am găsit pe Notino unele foarte faine de la Catrice și NYX.

Leave a Reply

Lasă un răspuns