Alege echipamentele de protectie speciale

Pe masura ce spitalele formeaza aliante intr-un climat de sanatate, cu activitatea de fuziune si achizitie, oportunitatile de eficientizare si standardizare deven treptat, dar sigur din ce in ce mai importante.

Aprovizionarea strategica,  deblocarea achizitiilor electronice printr-o mai buna guvernare si alinierea deciziilor de achizitie, sunt cele mai importante.

Odata achizitionate, activele trebuie sa fie mentinute.

De aceea, spitalele beneficiaza si atunci cand aplica un model strategic de aprovizionare la programul lor de servicii de echipamente medicale. Pentru a activa acel model pentru un castig financiar durabil, implicarea unui furnizor dovedit de management de tehnologie medicala este esentiala. Mai ales acum, cand situatia la nivel global a degenerat considerabil si indiscutabil sunt absolut necesare echipamentele de protectie speciale.

Echipamente de protectie speciale acreditate

Mai cu seama acestea trebuie sa fie achizitionate de la companii acreditate.

Sterge.ro este o companie care ofera produse speciale pentru protectie medicala.

Masurile de prevenire si control al posibilitatii infectarii cu un virus periculos includ, printre alte masuri precum: igiena mainilor, echipament de protectie special si materiale de gestionare a deseurilor.

Echipamentul de protectie este alcatuit din articole de imbracaminte plasate pentru a proteja sanatatea persoanelor care activeaza din punct de vedere profesional in medii periculoase si care pot sa intre in contact cu diverse bacterii patogene.

Exemple de produse speciale de protectie

Acestea constau, de obicei, in produse standard precum:

 • →Manusi
 • →Masca
 • →Halat

Insa, in cazul in care vorbim despre situatii mai delicate care implica virusi ce pot fi luati din aer pe cale respiratorie, este necesar ca personalul medical sa fie dotat cu echipamente care sa vizeze: protectia fetei, ochelari de protectie, masca, manusi, halat, protectie pentru cap, cizme.

Detalii referitoare la aceste produse pe → https://www.sterge.ro/

Caracteristicile acestor produse vor fi descrise in sectiunile de mai jos.

 

Echipamentele de protectie medicala se refera la imbracaminte de protectie, casti, manusi,  protectie pentru fata, ochelari de protectie, masca de fata sau alte echipamente concepute pentru a proteja purtatorul de raspandirea infectiei sau bolilor.

Aceste echipamente speciale de protectie sunt frecvent utilizat in mediile de asistenta medicala, cum ar fi spitale, cabinete medicale si laboratoare clinice. Atunci cand este utilizat corect, aceste echipamente speciale de protectie actioneaza ca o bariera intre echipament si bacteriile, sau posibilii virusi, protejand astfel pielea, gura, nasul sau ochii (mucoase).

Avantajele echipamentelor speciale de protectie

Acesta bariera blocheaza transmiterea contaminantilor din sange, lichidele corporale sau secretiile respiratorii. Echipamentele de protectie speciale pot proteja, de asemenea, pacientii cu risc ridicat de a contracta infectii printr-o procedura chirurgicala sau care au o afectiune medicala, cum ar fi, o imunodeficienta, de a fi expusi la substante sau materiale potential infectioase aduse de vizitatori si personalul medical. Atunci cand sunt utilizate in mod corespunzator si cu alte practici de control al infectiilor, cum ar fi spalarea mainilor, folosirea de produse igienizatoare pe baza de alcool au o eficienta ridicata si automat reduc la minimum raspandirea infectiei de la o persoana la alta.

 

More about Georgiana Albu

Din dorinta de-a pastra undeva gandurile bune sau mai putin ...am ajuns la aceasta etapa.Uneori scriu depre ce-mi place , dar uneori sunt critica si spun "verde-n fata"!

Comments

 1. Răspunde

  Am văzut atâtea variante, cel puțin de măști, ca după data de 15 mai vom avea ce sa experimentam

 2. Răspunde

  Din pacate mastile o sa trebuiasca sa intre in rutina noastra

 3. Răspunde

  Nu-mi place ca au explodat preturile. Am vrut sa cumpar dintr-un mall un pachet de masti, 250 roni? Mi-am confectionat masti din panza.

 4. Răspunde

  Ca tot era soacra mea in cautare de combinezon. O sa ii arat site-ul asta.

 5. Răspunde

  Ma gandesc cu groaza la purtarea mastii 🙁 Eu simt ca nu am aer, nu sriu cum reusesc medicii sa stea asa ,,bandajati,, si sa mai si lucreze 🙁

 6. Răspunde

  E o intreaga industrie…
  Incerc sa ma protejez cat pot, deci este bine de stiut.

Leave a Reply

Lasă un răspuns