Atmosfera de basm cu un bec vintage!

 Un bec vintage iti poate oferi o atmosfera de basm!

 

Intr-o epoca a tehnicii, obisnuiti cu agitatia si alergatura zilnica, avem nevoie uneori de un „buton de pauza”. Sunt zile in care avem nevoie de noi si atat, sunt zile in care avem nevoie de cineva sau ceva care sa ne faca sa zambim, sau sa spunem :”maine este o noua zi!”

Pentru cei care sunt obisnuiti cu becurile clasice, incandescente- si nu vor sa renunte la ele, trebuie sa ia in considerare macar aspectul financiar: consumul de energie este net superior (implicit factura mai mare).

 Dar astazi  vreau sa va povestesc despre  avatajul unui bec vitange sau a unor corpuri de iluminat vintage  pe care le-am descoperit la magazinul SavElectro

  • -sunt becuri cu LED – acestea nu contribuie la cresterea caldurii in casa; chiar daca au lumina calda, ele sunt becuri reci, insa atmosfera creeata este una de basm

  • -fiind becuri care nu emit caldura, nu atrag insectele

  • -nu contin mercur

  • -prin multitudinea de forme si modele pot crea avantajul unui décor fara alte lampi aditionale; pus direct intr-o dulie, ofera  instant efectul festiv.

  • -tipul acesta de becuri sunt speciale, mai ales  in cadrul unor evenimente, a sarbatorilor de iarna, sau pur si simplu pentru creerea unei atmosfere de basm.

Magazinul SavElectro detine o multime de modele de becuri vintage, dar  ce mi-a placut cel mai mult (pe langa usurinta cu care poti realiza comanda on-line) este  faptul ca in dreptul fiecarui bec este afisata descrierea amanuntita a  acestuia, caracteristicile sale, puterea si fluxul luminos. Fiecare bec are dimensiunea notata in cazul in care acestea sunt cumparate pentru diferite corpuri de iluminat,  precum si tensiunea de alimentare.

 Pentru un Craciun special  si o atmosfera de vis, becul vintage este ideal!

More about Georgiana Albu

Din dorinta de-a pastra undeva gandurile bune sau mai putin ...am ajuns la aceasta etapa.Uneori scriu depre ce-mi place , dar uneori sunt critica si spun "verde-n fata"!

Leave a Reply

Lasă un răspuns