Alege tipul de hidroizolatie cel mai potrivit

Hidroizolatie pentru acoperis in Bucuresti, pentru beci sau terase?! Da! Dar de unde?!

Daca ai o casa in constructie sau te-ai gandit sa faci cateva amenajari la vechea ta casa trebuie sa ai in vedere in primul rand hidroizolatia.

Alege tipul de hidroizolatie cel mai potrivit – Hidroizolatie pentru acoperis in Bucuresti

Daca tipul de hidroizolatie de care ai nevoie este pentru acoperis, atunci trebuie sa stii, ca in functie de felul acoperisului tau alegi si hidroizolatia necesara.

In cazul in care este vorba de un acoperis drept, plan, atunci membrana  EPDM este solutia perfecta pentru ca ea va avea durabilitatea comparata cu cea a imobilului.

Cel mai periculos pentru sanatatea noastra este mucegaiul format din cauza infiltrarii de apa in casa si de aceea trebuie sa alegi sa-ti izolezi casa cat mai bine.

Pentru ca sa beneficiezi de cea mai buna hidroizolatie pentru acoperis in Bucuresti trebuie sa tii cont de cateva aspecte:

~ tipul de acoperis pentru care este destinat: acoperis  metalic, acoperis din tabla sau daca alegi sa faci hidroizolatii terase de bloc.

~ alegerea tipului de membrana folosit

~ elasticitatea si durabilitatea materialului folosit pentru o izolatie perfecta

~ echipa care se ocupa de montajul intregului ansamblu.

Infiltratiizero – indiferent ca vorim despre  hidroizolatie pentru acoperis in Bucuresti, pivnita, beci sau terase

Daca discutam de hidroizolatii pentru fundatie, pivnita si beci atunci trebuie sa avem in vedere ca insasi fundatia si rezistenta casei depinde de aceasta. Infiltratiile de apa intr-o fundatie fara o izolatie buna va duce nu doar la mucegai (care cu greu va mai disparea din casa) ci si la afectarea pe termen lung  a rezistentei casei.

Alegerea de  EPDM Firestone este cea mai indicata pentru ca:

~ exista o modalitate de lipire la rece (vulcanizare)

~ nu este atacata de radacini sau microorganisme

~ membrana se poate intinde pana la 300% si-si pastreaza proprietatile chiar si presiune hidrostatica ridicata

~ membrana este perfect adaptabila suprafetelor mari

Chiar daca ne referim la hidroizolatie pentru acoperis in Bucuresti trebuie sa va aduc in vedere ca la Infiltratiizero gasiti o multime de servicii, inclusiv realizarea de hidroizolatii hale industriale.

Este momentul pentru a alege hidroizolatie pentru acoperis in Bucuresti de la cei mai buni profesionisti in domeniu : Infiltratiizero !

Pentru tine care este cea mai fiabila hidroizolatie?

More about Georgiana Albu

Din dorinta de-a pastra undeva gandurile bune sau mai putin ...am ajuns la aceasta etapa.Uneori scriu depre ce-mi place , dar uneori sunt critica si spun "verde-n fata"!

Comments

 1. Răspunde

  Foarte interesant si foarte util mai ales ca sunt inca multe blocuri fara acoperis si au mare nevoie de hidroizolatii compete si de buna calitate!

 2. Răspunde

  E important să alegem produse de calitate si profesonisti pentru a fi siguri ca izolatia a fost montata corect.

 3. Răspunde

  Foarte multe blocuri in special se confrunta cu aceasta problema si cei care fac o astfel de lucrare,ar trebui sa se documenteze inainte de a apela la tot felul de mesteri, sa faca un lucru de calitate ssi durabil.

 4. Răspunde

  EPDM Firestone a fost si alegerea noastra atunci cand am izolat acoperisul blocului pentru a doua oara si sunt foarte multumita de el. Nu am probleme cu infiltratiile si nici cu mucegaiul.

 5. Răspunde

  eu stiu ca ne-au pus hidroizolatia acum 2 ani, da n-as sti sa-ti zic ce materiale au fost folosite si etc. dar nu am avut probleme, de asta ma bucur!

 6. Răspunde

  Hidrolatia unei constructii este una spect extrem d eimportant de aceea trebuie sa apelam de fiecare data la profesionisti.

 7. Răspunde

  Am avut ceva bătăi de cap cu hidroizolați exact pe motiv că ”profesioniștii” habar nu aveau. Prin urmare, nu este ceva de lăsat în voia sorții, este o problemă care trebuie tratată cu mare atenție și serioazitate hidroizolația.

 8. Răspunde

  Hidroizolatia este extrem de importanta. Trebuie aleasa cu mare grija, altfel bagi bani degeaba. Din pacate, suntem patiti.

 9. Răspunde

  Pfiuu este tare complicata problema. Eu stau la bloc si stau la etajul 3 din 4. Acum 4 ani imi ploua in casa pentru ca deasupra mea nu locuia nimeni si apa din casa lui se prelungea la mine in dormitoare. A fost extrem de greu sa remediez problema hidroizolatiei pentru ca multe firme nu faceau doar deasupra apartamentului meu pentru ca puteau interveni probleme si sa facem pentru tot blocul nu eram deacord locatarii. Ma bucur ca s-a rezolvat
  Firmele de genul celei prezentate sunt extraordinare pentru ca garanteaza lucrarea

 10. Răspunde

  Noi am pus de mult pe acoperisul blocului sindrila, dar problema este ca apa de ploaie se scurge pe pereti iar jos stagneaza cumva si peretii boxelor din partea de nord sunt toi verzi de la mucegai. Acolo e nevoie de ceva hidroizolatie.

Leave a Reply

Lasă un răspuns