Alegeri inspirate sau cum aduci primavara in casa ta

Cand vorbim despre cum se schimba moda, in materie de design interior, de la un an la altul, facem referire la mobilier sau la diferite idei gandite pentru un confort sporit.

Si nu moda este de vina intotdeauna, ci propriile noastre gusturi care variaza de la un an la altul.

Pentru  a nu cheltui sume impresionante de bani ori de cate ori te gandesti la astfel de schimbari, vin astazi cu cateva idei inspirate care sa-ti aduca primava in casa ta, cu un impact vizual extraordinar.

Alegeri inspirate sau cum aduci primavara in casa ta

*Mai multa culoare, mai multa energie pozitiva*

Mici elemente decorative: o vaza in culorile primaverii, cu lalele sau zambile asezata in living, sau pe masa din bucatarie poate sa aduca un plus de energie si culoare, la fel cum cateva pernute decorative pot schimba aspectul canapelei. Poti modifica  accesoriile deja existente prin adaugare de culoare, sau le poti incadra in alte combinatii care sa te avantajeze si sa-ti recreeze un spatiu.

De exemplu un bol cu flori se poate transforma intr-o mica „gradina”, iar  o perna decorativa deja existenta se poate transforma usor printr-o alta husa sau prin adaugare unor mici detalii.

*Mici elemente de mobilier schimba total aspectul camerei*

Daca fondurile alocate casei si amenajarilor interioare nu sunt suficiente pentru a schimba intreg  mobilierul dintr-o camera, poti apela doar la schimbarea  unora mai mici.

Alegeri inspirate sunt cele legate de scaunele din bucatarie sau living. Daca bugetul iti permite, alege un set de masa cu scaune pentru ca impactul vizual este mult mai bun, iar starea ta de spirit va simtii venirea cu adevarat a primaverii.

*Un plus de lumina pe anumite suprafete sau oglinzi care sa reflecte acele zone pun accentul pe design si provocare*

Daca va plac provocarile vizuale, cel mai impactant este modul in care lumina este proiectata la acest nivel. Un tablou deja existent pe un perete, va iesi in evidenta daca sub el este proiectata o mica lumina, sau aducere acesteia  intr-un anumit unghi al camerei prin diferite surse de iluminare.

Eu am gasit o astfel de schimbare cu ajutorul unui intrerupator special care schimba gradul de iluminare. Seara optez pentru o lumina difuza cand doresc sa creez o atmosfera romantica, fara sa fac schimbari majore la nivelul sursei de iluminat din camera.

*Ordinea si organizarea te ajuta sa eviti supraaglomerare dintr-o incapere*

Cand vorbim de schimbari ne referim direct la lucruri deja existente pe care le pastram din motive diferite. Fie sunt amintiri placute, fie sunt cadouri de la persoane dragi sau din locuri in care am ajuns cu ocazia unor vacante.

O camera aglomerata cu astfel de mici obiecte ne creeaza uneori senzatia de „prea mult” dar in acelasi timp nu dorim sa renuntam la ele.

Organizarea in cosulete sau cutii decorative nu  vor crea doar un impac vizual placut, ci va aduce  si un aer primavaratec in acea incapere. Cu atat mai mult daca ne referim la zona de joaca a celui mic sau la bucatarie ori camara.

Daca ideile mele te-au motivat si iti doresti sa adaugi un plus de primavara in casa ta, alege SomProduct!

Aici ai  toate alegerile inspirate de care ai nevoie in aceasta primavara!

Articol scris pentru Spring SupeBlog 2019

 

 

 

More about Georgiana Albu

Din dorinta de-a pastra undeva gandurile bune sau mai putin ...am ajuns la aceasta etapa.Uneori scriu depre ce-mi place , dar uneori sunt critica si spun "verde-n fata"!

Comments

 1. Răspunde

  Foarte bune sfaturile, abia asteptam si noi sa ne apucam de remobilat.

 2. Răspunde

  renovarea s-a lasat un pic asteptata la noi, dar sincer, abia astept sa reusim sa facem si noi casa cam cum vrem. as schimba foarte multe din chestiile pe care le-am luat acum 2 ani

 3. Răspunde

  Sunt complet de acord cu recomandarile tale.
  Pe acest lucru punem si noi accent. Noi am cumparat piesele de mobilier mari in culori neutre pentru a putea schimba mai des aceste lucruri micute. Schimbam mereu perdelele si covoarele. 😀

 4. Răspunde

  Ai dreptate, subscriu!
  Modificările trebuie făcute întotdeauna pentru un plus de confort, o energie mai bună.

 5. Răspunde

  Ador primavara, iar in casa noastra e mereu primavara! Am ales sistem roman cu flori frumoase, colorate, scaunele de bucatarie, unde luam masa sunt tapitate fucsia, iar casa e plina de flori tot timpul.

  1. Răspunde

   Super!

 6. Răspunde

  Un set de masa cu sacune nou as vrea. In bucatarie in special, dar si in sufragerie.

 7. Răspunde

  […] Alegeri inspirate sau cum aduci primavara in casa ta […]

 8. Răspunde

  Nu stiu de ce, dar simt si eu nevoia unei schimbari in casa. Foarte interesante sfaturile tale

Leave a Reply

Lasă un răspuns