Fac pariu ca anul acesta castig un abonament la pizzeria neobisnuita

Anul acesta am facut multe pariuri. 99% au fost facute cu propria mea persoana si doar 1% il fac cu pizzeria neobișnuită: Dodo Pizza.

Trebuie sa recunosc ca am facut cel mai neobisnuit pariu din viata mea: sa castig un abonament  la pizza.

Si totul a pornit dupa ce am citit un blog neobisnuit despre oamenii Dodo, despre secrete si abordari neobisnuite,  despre o echipa de succes numita: Dodo Pizza.

Va puteti imagina ca o pizzerie are chiar si un blog Dodo Pizza?!

Fac pariu ca anul acesta castig un abonament la pizzeria neobisnuita Dodo

Sunt convinsa ca sunt singura „zapacita” care face un pariu neobisnuit pentru ca este o pizzerie altfel.

Este drept ca orice pariu se poate castiga sau pierde. Sunt sanse egale ca sa castig acest pariu, la fel cum sunt sanse sa-l si pierd.

Ce castig daca castig?

Un abonament pe tot anul de pizza la cea mai delicioasa si mai serioasa pizzerie.

Ce pierd daca nu castig?

Pierd abonamentul pentru un an oferit de Dodo, dar chiar si asa ma simt castigator pentru ca am participat la cel mai special concurs in care mi-am permis sa fac acest pariu. Un pariu cu mine insami.

Este adevarat ca cele mai dificile pariuri sunt cele pe care le faci cu propria ta persoana. Nu este neaparat important sa castigi, cat este important sa participi. Pentru ca numai in acest fel te consideri un invingator: cand ai reusit sa faci pariu cu propria ta persoana.

Este ca atunci cand esti in competitie cu propria ta persoana si iesi pe locul doi. Ce mai conteaza de fapt?! Importanta este participarea la competitie si atunci cand te simti invingator nu mai conteaza decat ceea ce simti tu.

Dodo pizza a facut pariul celor 45 de minute pentru livrare. Uneori a si pierdut acest pariu. Dar nu s-au simtit invinsi. Dimpotriva, acest pariu cu ei insusi i-a facut invingatori, i-a facut mai performanti si mai eficienti.

Au gasit resurse pentru a se perfectiona si au devenit cei mai buni. Pentru ca au stiut ca atunci cand un invingator face un pariu cu el insusi nu  are cum sa piarda. Are doar de castigat.

Exact asa ma simt si eu. Indiferent de rezultatul acestui pariu ma simt invingatoare pentru ca la finalul sau voi lua cea  mai buna pizza pe care o s-o impart cu cei mai buni prieteni si vom discuta despre planuri, vise, vacante, succese si esecuri. Pentru ca viata iti ofera cate putin din fiecare. Ca si o „pizza cu de toate”.

Cand esti diferit alegi diferit.

Dodo pizza iti ofera cea mai neobisnuita pizza asa cum viata iti ofera cele mai speciale momente.

Pariul meu se incheia aici. Am pariat ca voi castiga un abonament de pizza pentru un an la Dodo. Un pariu neobisnuit pe care il castig intr-o seara „altfel”.

Cand alegi sa castigi nu conteaza valoarea premiului si nici ceea ce ai castigat. Conteaza sentimentul pe care-l ai. Poti sa fii castigator dar sentimentul pe care-l porti sa fie cel de invins, la fel si in situatia inversa.

Cand alegi sa fii diferit, alegi Dodo pizza!

Articol scris pentru ultima proba de la Spring SuperBlog 2019…o cursa nebuna contracronometru sau pariul meu castigat cu mine insami! Am finalizat aceasta competitie si ma declar invingator!

 

 

 

 

More about Georgiana Albu

Din dorinta de-a pastra undeva gandurile bune sau mai putin ...am ajuns la aceasta etapa.Uneori scriu depre ce-mi place , dar uneori sunt critica si spun "verde-n fata"!

Comments

  1. Răspunde

    […] Fac pariu ca anul acesta castig un abonament la pizzeria neobisnuita […]

Leave a Reply

Lasă un răspuns