Bijuterii din margele pentru copii

Bijuterii din margele pentru copii” este o carticica pe care o recomand tuturor fetitelor care sunt la inceput de drum in arta insirarii de margelute.

Carticica cu nr 78 din colectia de „Idei Creative” se afla la Editura Casa !

 

Cartea incepe cu explicarea tehnicilor de baza in arta insirarii de margelute, precum si cu materialele si uneltele de care avem nevoie.

Aceasta brosura este cu referire la margelutele fine din nisip, tehnica insirarii acestora  fiind usor explicata in aceasta carte.

Sunt o multime de modele frumoase, dar cel mai important este faptul ca odata ce ai deprins tehnica poti sa creezi un model unicat, poti combina ideile pe care le prezinta cartea sau pur si simplu poti realiza seturi perfecte pentru tine si prietena ta in genul „bratarile prieteniei”.

Bijuterii unicat realizate chiar de tine cu ajutorul unei frumoase carticele de la Editura Casa

Totul tine de imaginatia fiecaruia si de creativitatea personala atunci cand este vorba de bijuterii.

Personal modelul meu preferat este „Raza de soare” poate si pentru ca vara se apropie cu pasi repezi.

Bratara care se asorteaza cu colierul vreau sa o incerc in aceasta vara pentru ca am tot vazut astfel de modele si chiar nu stiam exact cum se pot combina culorile sa iasa un model asa frumos.

Daca va place sa „buchisiti”, sa creati lucruri unicat, nu ezitati sa cautati cartea preferata in colectia  „Idei Creative” la doar 9 lei!

More about Georgiana Albu

Din dorinta de-a pastra undeva gandurile bune sau mai putin ...am ajuns la aceasta etapa.Uneori scriu depre ce-mi place , dar uneori sunt critica si spun "verde-n fata"!

Leave a Reply

Lasă un răspuns