Parfumul văduvei negre

Trebuie sa recunosc ca stilul meu in ceea ce priveste lectura, este diametral opus Jasminei care este pasionata de mister, crime si rezolvari ale acestora in cel mai sofisticat mod. Asa am ajuns, sa descopar alaturi de ea, o zona noua a cartilor, asa am ajuns pe taramul cartilor de la Crime Scene Press.

Parfumul văduvei negre

Cartea: „Parfumul văduvei negre

Anul aparitiei: 2018

Numar pagini: 192

Autor: Oana Stoica-Mujea

 

Oana Stoica-Mujea este o scriitoare care pana in prezent a scris peste 20 de volume, toate din sfera fantasy, crime, thriller. A debutat in 2005 cu un roman fantasy, iar prima carte politista scrisa de ea apare in  2009, publicatala Crime Scene Publishing.

Cartea:”Parfumul vaduvei negre” este o inlantuire de evenimente care se produc in zona Bran, la o reuniune a bloggarilor. La aceasta participa doi jurnalisti care detineu un secret, mai exact un document care putea duce la prabusirea Guvernului, daca acestia ar fi publicat acele informatii.

Cabana unde se aflau cazati avea o pivnita care avea legatura prin cateva galerii cu Castelul Bran. Aici au fost sechestrati cei doi ziaristi impreuna cu un „informator” fiind santajati sa predea documentele pe care le detineau.

Santajul mergea la un nivel foarte ridicat care avea la baza uciderea celor prezenti la acel eveniment.

Politia aflase depre toate acestea si a trimis la acel eveniment o politista „sub acoperire”.

Dupa mai multe crime care au loc la acea cabana, in preajma aceluiasi „parfum de vaduva neagra” misterul este elucidat de politista care afla de afacerile cumnatului Primului Ministru si-l informeaza pe Presedinte, nestiind ca de fapt acesta stia despre toate acestea fiind parte la „traficul de persoane”.

Cum reuseste politista sa castige la „ruleta ruseasca” impotriva Presedintelui si toate evenimentele care au loc la cabana cu pricina va las pe voi sa descoperiti citind aceasta carte pe care o gasiti la Crime Scene Press.

More about Georgiana Albu

Din dorinta de-a pastra undeva gandurile bune sau mai putin ...am ajuns la aceasta etapa.Uneori scriu depre ce-mi place , dar uneori sunt critica si spun "verde-n fata"!

Comments

 1. Răspunde

  am citit toate cartile oanei stoica si sincer, mi-ar fi placut sa mai apara! are un stil foarte funny, dar totodata misterios

 2. Răspunde

  Mie cred că mi-ar plăcea să citesc cartea aceasta, deși nu am citit nimic de Oana Stoica.
  Mulțumesc pentru recomandare! Mi-am notat și voi căuta neapărat cartea Parfumul văduvei negre.

 3. Răspunde

  Imi place mult titlul vreau sa o citesc.

Leave a Reply

Lasă un răspuns