Bridal Party ~ ce tinute alegem pentru domnisoarele de onoare

„Bridal Party” sau petrecerea la care fiecare domnisoara de onoare apare la bratul unui cavaler pentru a insotii mireasa este cea mai asteptata zi.

Rochiile domnisoarelor de onoare sunt la fel de importante ca si cea a miresei.

Astazi vin sa va propun cateva idei de rochii deosebite.

Trebuie sa recunosc ca m-am documentat putin inannainte de-a va aduce in prim-plan cateva magazine online de rochii. Va las si pe voi sa cititi cateva recenzii despre aceste rochii aici ⇒ aw bridal Review.

Bridal Party sau ce alegeri facem pentru rochiile domnisoarelor de onoare

Primul lucru de luat in calcul este o discutie libera cu domnsioarele de onoare, in cazul in care sunt mai multe, pentru a avea o parere comuna. Fiecare isi poate alege modelul preferat, tinand cont ca paleta cromatica sa fie aceeasi. Se poate folosii acelasi model sau doar aceeasi culoare. Insa, daca dorinta fiecareia este putin diferita putem alege in genul acestora, de la AW Bridal® UK

Nuantele pastel sunt anul acesta un „must have” si rochia lunga ramane pentru domnisoara de onoare cea mai apreciata.

Materialul ales trebuie sa fie si el in concordanta cu natura si tematica evenimentului. Astfel, rochiile vaporoase, din voal sunt cele recomandate vara, cand temperaturile sunt ridicate.

Lulus bridesmaid® are multe modele de astfel de rochii care mi-au atars atentia intr-un mod deosebit.

Nu doar aspectul lor conteaza, ci si calitatea si modul in care au fost croite aceste rochii.

Sunt convinsa ca orice domnisoara de onaore le-ar purta cu mare drag!

Cooperarea dintre mireasa si domnisoarele de onoare trebuie sa fie pe toata perioada desfasurarii acestui eveniment.De la coafura, la machiaj si pana la modelul buchetelor pe care acestea le va purta.

Chiar daca nu se alege acelasi model de rochie sau aceeasi croiala este important ca macar un element sa fie comun. Se poate alege aceeasi paleta cromatica sau acelasi tip de material din care sunt facute rochiile. Elementul cheie este armonia intre mireasa si domnisoarele de onoare care sa se potriveasca cu tematica aleasa.

Kleinfeld Bridal Party® aduca o nota de rafinament si eleganta pe care oricine le-ar aprecia la un astfel de eveniment.

Daca peretecerea este una de zi cea mai buna optiune este alegerea unor rochii scurte si vaporoase pentru domnisoarele de onoare. AW dresses for Bridesmaids UK au cateva astfel de idei care v-ar tenta atat ca pret cat si ca model.

Voi ce alegeri a-ti face?

More about Georgiana Albu

Din dorinta de-a pastra undeva gandurile bune sau mai putin ...am ajuns la aceasta etapa.Uneori scriu depre ce-mi place , dar uneori sunt critica si spun "verde-n fata"!

Leave a Reply

Lasă un răspuns