Butoni camasa- pentru un barbat cu stil!

Alege cu stil butoni camasa pentru un cadou perfect!

 

Pentru ca istoria acestor mici piese numite: butoni camasa, incepe cu 1000 de ani in urma, cand a existat dorinta (sau necesitatea) barbatilor de a-si lega manecile cu o sfoara, astazi, vorbim de transformarea acestor mici bijuterii in arta!

 Secolul XVII vine cu schimbari in aceasta directive tocmai de la Regele Angliei, care prin opulenta bijuteriilor purtate, a dorit schimbarea aceasta.Nu stiu daca pe atunci se numea stil masculine, insa cu siguranta a fost primul pas spre butonii de camasa pe care-I cunoastem astazi.

 Micutele bijuterii purtate la manseta, imprima oricarui barbat un stil versatile si o eleganta aparte, indifferent de modelul ales.

 Daca te-ai decis sa alegi un cadou pentru o persoana iubita, sau pur si simplu pentru  aniversarea cuiva drag, cu siguranta nu vei avea cum sa gresesti alegand o pereche de butoni de camasa.

Cum sa alegem butonii de camasa?

Daca cunosti deja (daca nu arunca repede o privire) magazinul on-line Accesoriul.ro -atunci cu siguranta te vei intreba: ‘cum sa aleg din aceasta multitudine de modele?!’

Ei bine aici tine doar de tine si de cum vezi tu stilul barbatului pentru care alegi acesti butoni!

♣  Butonii colorati, veseli, sunt de preferat a fi alesi pentru un barbat tanar, dynamic.Ei pot contrasta culoarea camasii pentru a fi pusi mai bine in evidenta.

♣ Butonii de camasa clasici sunt pentru un barbat matur, cel care allege adesea o tinuta Black Tie

♣ Forma butonilor este foarte importanta; daca alegem butoni gen miniature (ancora/binoclu/balanta/carti de joc) acestia sunt mai degrabapentru o tinuta eleganta , sofisticata, in timp ce forma patrata -clasica sau dreptunghiulara este cel mai adesea asortata cu o tinuta mai sobra (de preferat monocromatici)

♣ Butonii tematici sunt pentru barbate care prefer un stil vestimentar mai extravagant, viu-colorat. Ei sunt destinati petrecerilor din aceasta categorie. Daca stiti ca barbatul caria ii sunt destinati acesti butoni iubeste jocul de noroc alegerea aceasta este perfecta!

♣ Un stil romantic,care iubestearta si calatoriile va opta pentru o astfel de pereche

 Indiferent cat de sofisticat, pretentios sau extravagant este barbatul pentru care alegi o pereche de butoni de camasa  cu siguranta acesta este un cadou pe care-l va aprecia!

 

Nu te lasa prada trendurilor. Nu lasa moda sa puna stapanire pe tine. Fii tu acela care decide ce esti, ce vrei sa exprimi prin felul in care te imbraci si modul in care traiesti” – Gianni Versace.

More about Georgiana Albu

Din dorinta de-a pastra undeva gandurile bune sau mai putin ...am ajuns la aceasta etapa.Uneori scriu depre ce-mi place , dar uneori sunt critica si spun "verde-n fata"!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *