Cat castiga fetele din videochat?!

Intr-o lume in care totul se reduce la castigul personal, intr-o viata in care situatia financiara conteaza, cand „haina il face pe om” – apare ideea de „cat de repede si cum poti face rost de  bani”.

Si pentru ca „banii nu sunt singurul raspuns, dar fac diferenta” (Barack Obama), castigul lunar al nostru este cel pe care-l contorizam ori de cate ori facem raportarea la economia de piata.

Evident ca, daca venitul tau personal este cat mai aprope de salariul minim pe economie, sa cumperi un ruj in valoare de 50 de lei, cu siguranta pare un lux. Insa , daca ai un salariu in jur de 5000 de $, va fi cu siguranta un „nimic” pentru tine.

Sunt persoane care-si doresc castiguri de acest fel si au si o modalitate facila in a obtine aceste sume consistente de bani.

Discutam despre fete care aleg sa lucreze intr-un studio de videochat Bucuresti.

Dar cat insemana de fapt aceste castiguri videochat?!

Aici este o intreaga discutie.

Ca in orice job, timpul pe care-l petreci la acest job, implicarea cat mai activa este direct proportionala cu suma castigata.

Pentru ca nu-i asa?!

Timpul insemana bani” – Benjamin Franklin

 

Charm_Studio_Videochat

Sumele pot varia de la 500$ la 200.000$ pe luna sau pe an  in functie de implicarea fiecarui model si de timpul de lucru.

Sunt modele care se angajeaza la Charm Studios pentru a avea un program flexibil, pentru a-si platii studiile sau pentru independenta financiara cat mai rapida.

Compania stimuleaza prin bonificatii, excursii, masini, apartamente si alte astfel de cadouri modelele care au incasari mari, iar modelele ” la inceput de drum” au traineri care sa le indrume in aceasta directie.

 

Ca modalitate de plata Charm Studios a ales plata bilunara (datele de plata salariale fiind stabilite de comun acord si stipulate in Contractul Individual de Munca al fiecarei angajate).

Asta poate si pentru ca ” un om este mai atent la banii lui decat la principiile sale” cum spunea Ralf Waldo Emerson.

 

In cazul in care esti interesata de un astfel de job, in cazul in care nu ai prejudecati referitoare la o astfel de meserie – te poti interesa de modalitatea de lucru, plati, angajari, timpul de lucru – iar comisioanele sunt pe masura implicarii.

 

More about Georgiana Albu

Din dorinta de-a pastra undeva gandurile bune sau mai putin ...am ajuns la aceasta etapa.Uneori scriu depre ce-mi place , dar uneori sunt critica si spun "verde-n fata"!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *