Ce-si doresc femeile?

Daca astepti un raspuns clar la intrebarea:” Ce-si doresc femeile?” atunci ai gresit!

Nu-l vei avea!

Nu pentru ca eu n-as sti cum sa ma exprim, ci mai degraba pentru ca noi femeile suntem cele care ne dorim lucruri diferite in momente diferite ale zilei…nu ale lunii!

Daca iti imaginezi ca toate  femeile isi doresc un barbat seducator sau un sac de bani, atunci poate te inseli. Zic „poate”- pentru ca este posibil ca sa fiu contrazisa.

Femeile isi doresc sa fie frumoase!

O femeie care se simte frumoasa este o femeie care poate avea acel barbat seducator pe care si-l doreste.

Pentru a avea aceasta frumusete, noi, femeile, apelam la diferite trucuri.

Iata cele mai importante idei pentru a fi frumoasa!

♥ Apeleaza la produse pentru ingrijire personala de calitate.

♥ Parul necesita o atentie deosebita. Indiferent cat de reusit ar fi un machiaj sau cat de eleganta ar fi o tinuta, aspectul parului este una dintre prioritatile careia trebuie  sa-i acorzi intaietate. Alegeri inspirate poti face la Dwin Shop! Fie ca optezi pentru un ondulator  sau  pentru o placa pentru intins parul poti fi sigura ca ai facut alegerea perfecta.

 

♥ O piele neteda si catifelata nu este o optiune, este o necesitate! Picioarele de catifea, fine la atingere sunt regula in cazul in care iti doresti o frumusete aparte (indiferent de anotimp).

 

♥ Un ten perfect curat si ingrijit! Pentru acest lucru nu este nevoie sa mergi saptamanal la salon.O perie de curatare, un produs adecvat tenului si varsta poate ramane doar un amanunt banal.

♥ Zambeste mai des! O femeie are un farmec aparte daca este zambitoare!

Pentru un zambet perfect apeleaza la un aparat profesional de curatare a dintilor.

Adopta o atitudine pozitiva, patreaza-ti energia pentru lucrurile care merita. Nu te pierde in amanunte marunte, nu tine cont de „rautatile gratuite” si nu tine ura. Toate acestea se vad pe chipul tau!

 

In definitiv ce-si doresc femeile?

Doar ele stiu cu adevarat!

Insa „femeile sunt facute pentru a fi iubite, nu intelese!” 

Oscar Wilde

 

 

More about Georgiana Albu

Din dorinta de-a pastra undeva gandurile bune sau mai putin ...am ajuns la aceasta etapa.Uneori scriu depre ce-mi place , dar uneori sunt critica si spun "verde-n fata"!

Comments

  1. Răspunde

    E bine de știut că femeile își doresc un bărbat seducător! 🙂

    1. Răspunde

      Radu cred ca fiecare femeie isi doreste un barbat seducator, insa si aici este o mare discutie. Depinde foarte mult ce insemana pentru o femeie „seducator”. Daca pentru o femeie un barbat seducator este cel in bichini rosii si epilatat, poate pentru alta (cum ar fi cazul meu) un barbat seducator este cel atent la mici detalii (o cafea la pat sau un trandafir in momentele speciale). In orice caz indiferent de cum ar fi barbatul dorit, o femeie se vrea in primul rand frumoasa (sa placa acelui barbat sau sa placa pur si simplu propriei sale priviri)

Leave a Reply

Lasă un răspuns