Curatenie la puterea Swiffer

Produsele Swiffer le-am descoperit intamplator pe raftul unui magazin atunci cand cautam un mop mai eficient. M-am tot uitat la acele lavete si nu prea intelegem cum se prind elede mop  neavand nici un sistem de prindere adiacent. In acel magazin nu erau la raft decat lavetele uscate si dina cest motiv nici nu am inteles exact cum se folosesc.

Curatenie la puterea Swiffer

In cadrul campaniei BuzzStore am primti spre testare nu doar lavetele uscate de la Swiffer, ci si lavetele umede impreuna cu mopul special conceput pentru acestea.

Abia atunci am inteles cum functioneaza sistemul lor de prindere si cat de efciente sunt.

 • Mopul cu un cap pivotant la 360 ° care curata in cele mai dificile locuri, precum colturi si margini greu accesibile.
 • Modul de prindere al lavetelor este extrem de usor si schimbarea acestora se face cu usurinta.
 • Lavetele uscate  retin praful, murdaria si parul fiind usor de adaptat capului de schimb.
 • Lavetele umede dizolva murdaria si o retin, lasand un miros proaspat si curat. Lichidul in care sunt impregnate este asa de placut si ramane in camera un miros echivalent cuvantului:”curat”

Curatenie la puterea Swiffer

 • Pamatuful (Duster)  are rolul de-a  captea si retine praful, parul si alergeni. Este un dispozitiv care se monteaza cu usurinta si se manevreaza la fel de simplu.
 • Eu am reusit sa curat cristalele de la candelabru dar si zonele greu accesibile de la decoruri datorita unor portiuni foarte fine din pamatuf care retine usor murdaria.

 • Cand l-am vazut prima data nu i-am acordat prea multe sanse. Prea cam mic si nu-l vedeam facand treaba buna.
 • Dupa ce l-am pus in practica am sesizat ca este foarte bun si-si face treaba foarte bine.

Produsele Swiffer au intrat recent in uzul meu personal, insa vom ramane impreuna mult timp, acum ca le-am descoperit eficienta!

More about Georgiana Albu

Din dorinta de-a pastra undeva gandurile bune sau mai putin ...am ajuns la aceasta etapa.Uneori scriu depre ce-mi place , dar uneori sunt critica si spun "verde-n fata"!

Comments

 1. Răspunde

  E bine că ai găsit produsele potrivite, o să le țin minte pe viitor.

 2. Răspunde

  Foarte util articolul tau, am si eu nevoie de niste produse de incredere pentru curatenie!

 3. Răspunde

  Eu nu dau cu mopul, pentru ca am toata casa mochetata insa ma bucur sa aflu despre el, pentru ca pot sa-l recomand prietenelor mele.

 4. Răspunde

  Faine si utile aceste noi produse de curatenie.

 5. Răspunde

  mopul il stiam, il aveam de cateva luni si imi placea. dar la pamatuf si eu ma gandeam ca e cam cu dus si intors. insa de acum o sa iau rezerve si o sa il folosesc frecvent!

Leave a Reply

Lasă un răspuns