De ce sa-ti cumperi o tabla magnetica

O tabla magnetica este de un real ajutor nu doar in situatia in care ai un copil in casa dormic sa scrie peste tot (dar mai ales in aceasta situatie) ci si atunci cand iti doresti o organizare a unor liste sau a unor activitati.

Pentru ca Jasmine era obisnuita sa lucreze la scoala pe tabla magnetica (care a inlocuit de cativa ani tabla obisnuita cu creta din scoala) si pentru ca in toata casa erau hartii pe care ea facea diferite calcule pentru temele de la scoala, am decis sa caut o varianta in miniatura a celei de la scoala.

Asa am ajuns la  Absolut Office unde am gasit nu doar o singura marime pe care o aveam deja  pregatita pentru locul destinat, ci si o varietate de modele la preturi foarte bune.

Daca bugetul vostru este unul redus atunci mergeti pe varianta NEXXT care este o tabla magnetica foarte buna dar mai ieftina.

Daca va ganditi insa ca aceasta tabla magnetica este extrem de des utilizata (in cazul nostru zilnic) atunci varianta Premium din colectia Visual este alegerea pe care vi-o recomand. Aceasta are si suport inclus pentru marker si o garantie de 7 ani.

O tabla magnetica este utila in orice casa!

Daca spatiul va permite si simtiti ca organizarea este ceea ce va lipseste, cred ca cea mai buna solutie ar fi o „tabla Combi”, adica o combinatie intre tabla magnetica si un panou de pluta incadrate intr-un chenar din aluminiu.

Daca pe tabla magnetica se poate scrie cu ajutorul markerului, pe zona din pluta se pot pune cu ajutorul pionezelor diferite facturi care urmeaza a fi achitate, anumite notite ce urmeaza a fi transferate in organizerul personal, liste de cumparaturi pe care le puteti completa de-a lungul unei saptamani.

Noi avem un astfel de panou din pluta pe care ne adaugam mesaje si inimioare, sau diferite bieletele cu activitati gen „to do”.

Trebuie sa incercati neaparat o astfel de activitate, mai ales daca in casa este si un pusti. Va gasii aceasta joaca foarte distractiva si-l va face sa fie mai ordonat.

Pe tabla magnetica lasam diferite „fete-zambitoare”  cu magnet atunci cand nu o folosim pentru scris care creaza o atmosfera tare draguta.

In cazul in care va tenteaza o astfel de tabla magnetica alegeti Absolut Office pentru ca au produse de calitate la preturi  foarte atractive!

Aici gasiti o multime de accesorii pentru arhivare si organizare, papetarie, accesorii IT si pentru birou.

More about Georgiana Albu

Din dorinta de-a pastra undeva gandurile bune sau mai putin ...am ajuns la aceasta etapa.Uneori scriu depre ce-mi place , dar uneori sunt critica si spun "verde-n fata"!

Leave a Reply

Lasă un răspuns