Care sunt criteriile dupa care ne ghidam cand alegem suporturi pentru lumanari

Suporturi pentru lumanari, flori si alte mici detalii care fac diferenta atunci cand dorim sa creem o anumita atmosfera.

Dar care sunt criteriile dupa care trebuie sa ne ghidam in momentul in care alegem din varitatea de suporturi pentru lumanari?!

*In primul rand trebuie sa tinem cont de ideea de baza: pentru ce  tip de eveniment este ales.

Este un eveniment romantic sau unul de tip Halloween?

Pentru evenimentele cu tematica, asa cum sunt cele de Halloween (care se apropie cu pasi rapizi) as opta pentru un suport de genul acesta de la Nago, sub forma de bufnita care creeaza atmosfera aceea specifica unei mici petreceri.

Acest suport din ceramica insa se poate utiliza  intreaga toamna pe marginea unui semineu. Prin gaurelele din acest suport se vede extraordinar de frumos lumina in semiobscuritate.

Daca evenimentul este unul romantic cel mai probabil un suport inalt cu mai multe brate pe o masa frumos decorata este cea mai buna alegere.

Pentru ca are mai multe brate si astfel lumina care este emisa de aceste lumanari este mai mare, se poate chiar renunta la orice forma de iluminat, alegandu-se doar aceasta varianta. Atmosfera romantica este perfecta cu o muzica suava in surdina.

Cea mai potrivita lumanare pentru acest tip de suport este cea cu baza usor mai larga fata de varf si fara miros.

Astfel de suporturi pentru lumanari sunt perfecte si pentru mesele festive. De exemplu intr-un astfel de suport vad perfecte lumanari rosii pentru cina de Craciun, baza suportului fiind pusa intr-o coronita de brad sau pe bratele acestuia se pot introduce mici bucati de brad care sa infrumuseteze masa si sa-i confere un aer de sarbatoare.

Daca preferati lumanarile micute, tip „pastila”, parfumate cu uleiuri esentiale, atunci acestea vor arata perfect intr-un astfel de suport.

Sunt de inaltimi variate, cu gura larga de deschidere ceea ce va permite pozitionarea buna a acestora.

~In al doilea rand conteaza daca cautati suporturi pentru lumanari de exterior sau de interior.

Pentru terasa, vara, optiunea cea mai draguta este aceasta: suporturi de lumanari tip „borcan” – felinar, in care putem adauga acele lumanari cu uleiuri esentiale speciale pentru alungarea insectelor.

Sunt  foarte utile in cazul in care mergeti pe lumanarile cu ulei esential de cirtonella sau lavanda.

Indiferent de alegerea facuta va invit pe Nago -unde va asteapta un „accesoriu pentru fiecare incapere”!

 

More about Georgiana Albu

Din dorinta de-a pastra undeva gandurile bune sau mai putin ...am ajuns la aceasta etapa.Uneori scriu depre ce-mi place , dar uneori sunt critica si spun "verde-n fata"!

Leave a Reply

Lasă un răspuns