Personalizarea meseriei mele cu Gravatorul Bodor

Medic, cu experienta de 15 ani, intr-o era a tehnologiei avansate, sunt mereu in miscare cautand sa fiu cat mai aproape de pacientii mei.

Initial am apelat la cartile de vizita, dar multi dintre pacienti, mai ales cei cu varste mai innaintate, le-au pierdut.

M-am tot gandit la o versiune  a acestora care sa fie mai practica si mai utila lor.

In dorinta mea de-a realiza mici obiecte personalizate de genul unor brelocuri pe care sa fie trecut numarul de telefon al cabinetului, am descoperit un gravator laser de mici dimensiuni.

Recunosc ca aceasta mica (mare) descoperire am facut-o in cautarile mele in mediul online a unei stampile de la Colop Romania. Vechile mele stampile, pe care le folosesc de aproape 10 ani sunt intr-o stare perfecta, insa, imi doream o datiera pe care sa o folosesc pentru a scurta timpul de scriere in fisele medicale si pe retete.

Pentru ca in cei 10 ani de cand folosesc stampilele Colop, acestea nu s-au defectat, desi le folosesc zilnic de zeci de ori, m-am orientat tot spre aceasta marca.

Asa am descoperit de fapt gravatorul Bodor BCL- 0503MU, pentru ca Bodor este furnizor pentru Colop Romania.

Pentru mine acest aspect a fost suficient cat sa-mi ofere increderea unor produse de calitate.

Doar am stampilele de 10 ani fara sa le modific in tot acest timp (decat o singura data tusiera, dar acest lucru pentru ca sunt folosite zilnic la capacitate maxima).

Un breloc gravat cu numele meu si numarul de telefon la care ma pot contacta pacientii mei mi s-a parut alegerea perfecta.

De ce Gravatorul Bodor  BCL – 0503MU?!

Pentru ca:

~ este un gravator laser de mici dimensiuni 50x30cm care sa ma ajute la gravarea de obiecte mici si medii

~ prezinta o conexiune USB si WiFi – practic pot pozitiona aparatul in orice parte a camerei

~ are un capac transparent din plexiglas care imi permite o vedere completa a suprafetei de lucru

~ pot realiza singura grafica dorita cu ajutorul unui program COREL DRAW sau AUTOCAD

~ contine motor de mare precizie marca Omron (am in cabinet un tensiometru marca Omron care este impecabil dupa doi ani de utilizare intensa)

~ are un pointer rosu-coaxial care este de fapt o raza-rosie pentru pozitionare, astfel urmandu-se exact traseul razei laser.

~ este un aparat care-mi permite personalizarea unor obiecte din cabinet in functie de preferintele personale. Pot astfel sa realizez ecusoane, placute pentru usi sau sertare.

~ pot scoate chiar un mic profit daca le propun colegilor mei din policlinica o astfel de personalizare a unor obiecte personale

 

„Gravura este pe scurt, arta de a zgaria” (John Ruskin) insa impreuna cu Bodor o facem la nivel de arta!

Articol scris pentru proba nr 8 SuperBlog 2018

More about Georgiana Albu

Din dorinta de-a pastra undeva gandurile bune sau mai putin ...am ajuns la aceasta etapa.Uneori scriu depre ce-mi place , dar uneori sunt critica si spun "verde-n fata"!

Comments

  1. Răspunde

    […] Personalizarea meseriei mele cu Gravatorul Bodor […]

Leave a Reply

Lasă un răspuns