Emotie de sarbatoare. CRACIUNUL

Sarbatorile de iarna sunt cele pe care le iubesc cel mai mult. Am iubit jurnalele si agendele  de cand ma stiu si de aceea m-am gandit sa caut ceva caracteristic acestei perioade.

Emotie de sarbatoare. CRACIUNUL

Autor: Bianca Bujor

Cartea este o imbinare absolut inedita intre poezie, arta culinara cu specific de sarbatoare, poiecte pecare le poti realiza singur si se incheie intr-un mod autentic. Finalul cartii este de fapt…nescris. Este acea parte pe care ti-o realizezi singur. Este modalitatea ta personala de a-ti pune amprenta si de-a o face unica.

„Emotie de sarbaore. Craciunul ” a aparut anul acesta si se poate comanda pe Libris.ro.

196 de pagini magice prin care ne poarta Bianca Bujor in preajma sarbatorilor de iarna.

Prima parte a cartii este dedicata poeziei. „Craciunul este poezia iernii”, este despre colind, despre oameni de zapada, „aromele iernii”, si „ingeri de gheata”. Sunt 11 poezii care au un farmec aparte. Acelasi farmec cu care autoarea ne duce in lumea lui Mos Craciun prin scurte istorioare, pentru ca mai apoi sa ne duca in zona aromelor unice.

 

Prajiturelele clasice cu aroma Craciunului sunt frumos descrise si explicate. Eu am pregatit foietajul cu mere care a iesit delicios.

La capitolul „Craciunul are cele mai frumoase podoabe” am descoperit o multime de podoabe pe care le putem realiza atat de usor cu propriile noastre maini. Eu am lucrat impreuna cu fetita mea proiectul:”Glob de Craciun infrumusetat”.

Cartea este intr-adevar „jurnalul unei fane a sarbatorilor de iarna”. Este descrierea perfecta pentru cineva care iubeste cu adevarat sarbatorile de iarna, aducand cate un strop din fiecare capitol, contopindu-le intr-o emotie speciala.

„Emotie de sarbatoare. Craciunul” este parte din tine, este creatia la care iti aduci aportul in cel mai frumos mod, este emotia, amintirile, trairile pe care le regasesti cu drag in anii urmatori.

More about Georgiana Albu

Din dorinta de-a pastra undeva gandurile bune sau mai putin ...am ajuns la aceasta etapa.Uneori scriu depre ce-mi place , dar uneori sunt critica si spun "verde-n fata"!

Comments

 1. Răspunde

  Vai cat e de dragut, chiar imi doresc si eu o astfel de agenda /carte /si ce mai e ea 5 in 1 , mi se pare super si chiar as oferi cadou o astfel de carte.

 2. Răspunde

  De pus pe lista pentru anul acesta! Pare foarte interesanta

 3. Răspunde

  Nu pot să zic că am citit astfel de cărți până acum, cu final nescris. Știu pe cineva care ar fi interesat de ea.

 4. Răspunde

  Hmmm…. Oare cum am ratat-o? O pun pe lista anului 2021

 5. Răspunde

  Arata tare bine, chiar nu stiam de ea. Cu siguranta e frumoasa.

 6. Răspunde

  Ador cartile cu si despre Craciun. Pare tare frumoasa si aceasta.

 7. Răspunde

  Ceee tare! Mi-as fi dorit sa imi faca si mie cineva cadou o astfel de carte inainte de Craciun, m-ar fi bucurat teribil!

 8. Răspunde

  E de pus pe lista! E minunata!

 9. Răspunde

  Cartea aceasta e atat de frumos lucrata!

 10. Răspunde

  Minunata carte, o pun pe lista de oferit cadou anul viitor!

Leave a Reply

Lasă un răspuns