Hurom – perfectiunea unei picaturi intr-un pahar de suc

Hurom iti aduce perfectiunea fructelor  presate la rece intr-un pahar plin de sanatate in fiecare dimineata.

Sucurile naturale sunt printre preferatele mele atunci cand le vobesc pacientilor despre o alimentatie corecta.

De fiecare data cand sunt intrebata ce fel de suc este mai bun, raspunsul meu este mereu acelasi: „Alege-l pe cel care simti ca iti face placere si gandeste-te ca fiecare pahar este doar un pahar de sanatate!”.

De multe ori suntem prea grabiti pentru a lua micul dejun iar acest lucru se vede in cursul zilei. Doar o cafea bauta in fuga nu ne poate furniza energia pentru ziua de lucru. Astfel, dupa ora 11, oboseala si senzatia aceea de moleseala si letargie  se instaleaza, iar majoritatea considera ca mai au nevoie de inca o cafea.

In acest fel apare o supraepuizare a organismului si treptat se instaleaza o  oboseala cronica. In acest stadiu ajung la mine pacientii. Cu senzatia de oboseala cronica, epuizati fizic si mental asteptand sa le scriu o reteta cu un medicament „minune” pe care sa-l poata lua (eventual tot cu o gura de cafea).

In momentul in care le spun ca alimentatia face parte din „tratament” par putin descurajati. Nu pentru ca fructele si legumele sunt prea scumpe, ci pentru ca educatia alimentara lipseste sau pentru ca anumitor persoane li se  pare complicat sa manance un castron de fructe pe zi.

Micul dejun trebuie sa faca parte din rutina alimenatatiei zilnice indiferent de programul pe care-l avem. Nici eu nu am acest timp uneri, dar apelez la sucul natural presat la rece pe care-l iau cu mine intr-o sticluta vesela si frumos colorata.

De ce sucuri prin presare la rece?

Spre deosebire de un storcator obisnuit aparatele care folosesc tehnologia de presare la rece nu oxideaza si nu distrug nutrientii iar sucul obtinut contine cu până la 6 ori mai multe vitamine, minerale și enzime .

Pentru ca iarna, organismul nostru are nevoie de un aport energetic mai ridicat, recomandarea mea ca medic nutritionist merge spre sucurile naturale.

De preferat ca acestea sa se consume singure (nu in timpul mesei) pentru ca unele alimente incetinesc absorbtia nutrientilor in mod corespunzator.

Personal, in sezonul rece am cateva preferinte pentru la micul dejun, dar cel mai iubit de intreaga familie este cel de mar si spanac.

Citeste beneficiile sucului de spanac si metoda mea de preparare aici!

Pentru cresterea imunitatii sucul din mar, lamaie si spanac este un bun tonic al sistemului imunitar, un „antiseptic” al tractului digestiv si un depurativ sanguin oferind cantitatea de acid folic de care ducem lipsa in sezonul rece.

La aceasta „baza” se pot face diferite variatii. O mana de patrunjel sau de grau verde suplimenteaza cantitatea de vitamina C, ne dau energie si vitalitate. In schimb, cateva feliute de ghimbir confera prospetime si actioneaza ca un puternic antiinflamator (alaturi de turmeric) asupra vaselor de sange, reduce intr-un mod indirect colesterolul si previne aparitia trombilor.

Dimineata mea  perfecta incepe cu un pahar de suc natural si o imbratisare. Sunt cele doua ingrediente magice care ma fac sa zambesc si sa fiu fericita.

Tie iti plac sucurile naturale?

Daca da – alege Hurom pentru a face diferenta de gust si savoare!

Daca (crezi ca) nu – alege Hurom si-ti vei schimba perceptia dupa primul pahar!

Un suc 100% natural este alegerea ideala pentru un plus de vitamine iar, daca acest lucru se realizeaza cu ajutorul aparatului Hurom H-AI One Stop – „numarul 1 la nivel mondial în domeniul storcătoarelor”, atunci poti spune ca ai atins perfectiunea unei picaturi intr-un pahar de suc.

 

Articol scris pentru  proba nr 25 – SuperBlog 2018

 

More about Georgiana Albu

Din dorinta de-a pastra undeva gandurile bune sau mai putin ...am ajuns la aceasta etapa.Uneori scriu depre ce-mi place , dar uneori sunt critica si spun "verde-n fata"!

Comments

  1. Răspunde

    […] Hurom – perfectiunea unei picaturi intr-un pahar de suc […]

Leave a Reply

Lasă un răspuns