Un suc verde cu mult spanac

Un suc verde este cel de care avem nevoie la inceputul primaverii!

Astazi sucul meu verde are o mana zdravana de spanac proaspat din curtea casei alaturi de o lamaie sanatoasa , 5 cm de ghimbir , 2 tije de apio, 3 kiwi si cateva mere verzi.

Majoritatea oamenilor cand vad un suc verde il considera cu un gust fad.

Daca si tu gandesti asa, atunci te invit sa-l prepari pentru ca iti vei schimba parerea cu siguranta.

Spanacul

♥ datorita continutului in acid folic, vitamine:C, B1,B2,B3 este un puternic antioxidant care lupta impotriva proceselor de oxidare. Stimuleaza imunitatea si ne fereste de virusii agresivi de la inceputul primaverii

♥ prin continutul de magneziu si seleniu ajuta la sanatatea ochilor si a pielii impreuna cu cantitatea de betacaroten

♥ fibrele impreuna cu vitamina K, magneziul si calciul continut ajuta la mentinera sanatatii structurii osoase si musculare

♥ se recomanda la persoanele care sufera de anemie

♥ protejeaza vasele de sange prin cantitatea de vitamina C

♥ previne aparitia bolilor cardiovasculare

♥ se recomanda in dieta celor cu hipercolesterolemie

♥ datorita cantitatii mari de vitamina A se imbunatateste vederea, este prevenita degenerescenta maculara

Un suc verde cu mult spanac proaspat este alegerea ideala  pentru cei care nu doresc sau nu au timp pentru o salata intr-o zi aglomerata.

Este cel pe care il poti lua la serviciu dimineata intr-o sticluta .

Combinatia pe care am facut-o este ideala ; gustul pregnant va fi cel de mar, ghimbir si lamaie.

Pentru pastrarea tuturor principiilor nutritive va recomand un storcator melcat care nu oxideaza si care pastreaza toate principiile nutritive pe termen lung.

Practic sucul  verde va semana cu un smoothie (usor mai subtire).

Pofta buna la sanatate!

 

 

 

 

More about Georgiana Albu

Din dorinta de-a pastra undeva gandurile bune sau mai putin ...am ajuns la aceasta etapa.Uneori scriu depre ce-mi place , dar uneori sunt critica si spun "verde-n fata"!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *