Insemnarile unei pustoaice 7

Cartea: „Insemnarile unei pustoaice 7

Numar pagini: 321

Autor: Rachel Renee Russell

Categoria: Literatura Fantasy

Cartea se poate comanda pe: Libris.ro

Format: 15×21

„Insemnarile unei pustoaice 7” este o continuare a aventurilor in care este prinsa  Nikki J. Maxwell si rivala sa Mackenzie.

Insemnarile unei pustoaice 7~scurta prezentare

Producător TV pe nume  Trevor Chase o suna  pe Nikki in vederea  unor detalii legate de  înregistrarea cântecului „Supremaţia tocilarilor”.

Cele trei prietene, Nikki, Chloe şi Zoey, trebuiau  sa fie la concert si sa intre cu ajutorul baza unor legitimatii. Acestea dispar brusc fara ca vreuna dintre fete sa realizeze.  Reusesc sa intre totusi  în sala de spectacol  (se ascund intr-un stativ plin cu haine) si in plus chiar  să fie machiate şi aranjate de Blaine Blackwell.

Mackenzie era cea care furase legitimatiile fetelor dandu-se drept pustoaica noastră.

Scena devine nu doar amuzanta si  tensionata intre fete (asa cum este mereu) in momentul  în care adevărata Nikki o descopera pe dublura sa, Mackenzie.

Pentru ca Nikki are succes  Trevor ii propune sa fie vedeta unui reality-show.

Astfel programul lui Nikki devine din ce in ce mai incarcat  astfel aceasta incepe sa  uite  de prietenul sau pe care-l neglijeaza.

„Insemnarile unei pustoaice 7” continua de fapt in aceeasi nota cu care ne-a invatat autoarea seria aventurilor unor pusti.

La scoala orele de arte martiale cu Sensei Uliul, devin din ce in ce mai dificile pentru Nikki. Este chiar numita de colegi „Nikki cea nervoasa” din cauza unui moment tensionat petrecut in sala de sport. Fata l-a trantit pe profesor intr-un moment de tensiune.

Chiar daca Mackenzie este cea care participa la aceasta tensiune, Nikki reuseste in final sa ia centura cu „progres maxim”.

Despre restul aventurilor pe care le are Nikki si Mackenzie in aveasta aventura, va las pe voi sa descoperiti.

Citste si "Aventurile unei pustoaice 6"⇒ aici

La Libris.ro gasiti intreaga serie din „Aventurile unei pustoiace”! O recomand cu drag pustoiacelor ca lectura pentru aceasta vacanta!

More about Georgiana Albu

Din dorinta de-a pastra undeva gandurile bune sau mai putin ...am ajuns la aceasta etapa.Uneori scriu depre ce-mi place , dar uneori sunt critica si spun "verde-n fata"!

Comments

 1. Răspunde

  O carte perfecta pentru pasionatii de lectura de aceeasi varsta cu Nikki si un mod de a invata cum sa gestioneze anumite situatii de viata. Din poze reiese ca lectura e treaba serioasa. 🙂

 2. Răspunde

  Cred că adolescenții (în devenire!) se regăsesc în personajele cărții și o vor citi pe nerăsuflate.
  Mulțumesc pentru recomandare!

 3. Răspunde

  Cât îmi este de dragă!!!
  Sper ca toți copiii să citească cu aceeași plăcere!

 4. Răspunde

  Toti adolescentii iubesc aceste jurnale. Ma bucur ca am citit si eu re4cenzia ta ca sa vad si eu despre ce este vorba

 5. Răspunde

  […] Citeste ce peripetii a avut pustoaica Nikki in „Insemnarile unei pustoaice 7″⇒ aici. […]

Leave a Reply

Lasă un răspuns