Martha Stewart in cea mai complexa carte

Martha Stewart este una dintre personalitatile care iti aduce inspiratie in orice domeniu. Fie ca este vorba despre planificare, organizare sau decorare, Martha Stewart are zeci de idei pe care le poti pune in practica.

Martha Stewart in cea mai complexa carte:”Manualul Marthei. Cum sa faci (aproape) totul”

Cartea: „Manualul Marthei. Cum sa faci (aproape) totul

An aparitie: 2020

Nr. pagini: 400

Cartea este o „enciclopedie” prin care autoarea Martha Stewart incerca sa ne introduca in lumea in care „poti face totul”…sau „aproape totul” singura.

Structura cartii este foarte bine gandita.

Astfel, de la organizare, lucru de mana si creatie, curatenie si relaxare, autoarea ne trece prin capitole legate de ingrijirea animalelor de companie, sau prin cele de gatit sau gradinarit.

Calitatea hartiei este una de exceptie, filele fiind lucioase cu imagini sugestive pentru tot ceea ce explica autoarea.

Ma opresc doar asupra unor pagini pentru a va face o idee in ceea ce priveste cotinutul acestei carti minunate.

♥ Indeparatrea petelor ♥

Pornind de la reguli simple si aparent banale pe care uneori le ignoram si pana la trucuri pentru indepartarea petelor dificile, acest capitol este dedicat ingrijirii hainelor.

Sunt organizate intr-un tabel, solutiile pe care trebuie sa le folosim atunci cand dorim sa indepartam anumite pete, pentru ca mai apoi sa invatam cum sa sortam hainele innainte de-a le spala, cum sa incarcam masina de spalat sau cum sa „citim eticheta ” hainelor care urmeaza a fi spalate.

Totul este foarte bine structurat, astfel incat sa poata fi parcurs cu usurinta.

♥ Cum sa ingrijesti trandafirii  ♥

Am o gradina plina de trandafiri pe care i-am plantat de-a lungul anilor si sunt mereu in cautare de sfaturi care sa ma faca sa am flori cat mai multe si mai frumoase, asa incat m-am bucurat sa descopar cateva mici trucuri in acest sens.

Sfaturi despre plantare, taiere sau altoire precum si despre cum sa pregatim florile din gradina pentru iernat. Mi s-a parut foarte interesanta si partea aceea in care autoarea se opreste la atragerea de pasari, albine sau fluturi pentru gradina.

Personal, nu m-am gandit niciodata la acest aspect si nici n-am tinut cont de multe dintre sfaturile oferite de Martha Stewart.

♥ Cum sa joci jocuri pe iarba ♥

Plecand de la jocurile pe iarba si pana la invatarea de tehnici simple, la echipamentul necesar si cum trebuie acesta utilizat, toate aceste detalii sunt descrise in cele mai mici amanunte.

Toate descrierile facute de autoare sunt insotite de imagini sugestive pentru ca totul sa fie perfect inteles.

„Manualul Marthei. Cum sa faci (aproape) totul” este cartea pe care o rasfoiesti cu multa placere iar si iar. Este genul acela de carte din care inveti o multime de lucruri noi, practice si provocatoare.

More about Georgiana Albu

Din dorinta de-a pastra undeva gandurile bune sau mai putin ...am ajuns la aceasta etapa.Uneori scriu depre ce-mi place , dar uneori sunt critica si spun "verde-n fata"!

Comments

 1. Răspunde

  Am tot auzi de dansa dar nu știam că are și o carte.

 2. Răspunde

  Coperta m-a cucerit. Sigur o sa citesc cartea.

 3. Răspunde

  Trebuie sa o cumpar si eu 🙂

 4. Răspunde

  Ce faină pare. O să mi-o iau si eu.

 5. Răspunde

  e foarte interesanta evolutia marthei, cum a reusit sa treaca peste momentele mai putin placute din viata sa. cartea chiar e de mare folos!

 6. Răspunde

  Am sesizat si eu cartea asta si imi pare interesanta, as vrea sa ii ofer o sansa!

 7. Răspunde

  Eu o mai urmăresc pe Paprika și chiar face niște deserturi senzaționale. Cred ca îmi voi lua și eu cartea

 8. Răspunde

  Wow, cat de faina este, mi-o doresc si eu nespus de mult!

Leave a Reply

Lasă un răspuns