SuperBlog de 2021. Punct si de la capat!

Competitia SuperBlog a fost pentru mine in 2019 ideea unei creativitati, a unui joc in mediul on-line care ulterior s-a transpus off-line.

SuperBlog de 2021. Punct si de la capat!

Nu am castigat premii semnificative, marea majoritate fiind simbolice sau cu valoare foarte mica. Am castigat insa mult mai multe: prieteni noi, experienta unei competitii si mai multa „intelepciune”. Am inteles unde si cum am pierdut sau cine ce a apreciat in modul de-a expune.

Am inteles ca sunt sponsori care cauta strict o reclama insa si sponsori care cauta o poveste. In toate aceste situatii eu m-am exprimat sincer si deschis. Asa imi doresc sa fac si in aceasta noua competitie.

SuperBlog de 2021. Punct si de la capat!

Ce am inteles din competitia acesta? Ca trebuie sa raman la fel de sincera.

Faptul ca organizatorii imi permit sa scriu doar pentru campaniile in care cred cu adevarat si care ma reprezinta, este acel „ceva” pentru care astazi sunt iarasi la „linia de start pentru SuperBlog de 2021!”

Punct si de la capat!

 

More about Georgiana Albu

Din dorinta de-a pastra undeva gandurile bune sau mai putin ...am ajuns la aceasta etapa.Uneori scriu depre ce-mi place , dar uneori sunt critica si spun "verde-n fata"!

Comments

  1. Răspunde

    […] una dintre editiile Spring SuperBlog am participat si in format fizic si ne-am vazut si „off line”. Ne cunosteam parca de-o […]

Leave a Reply

Lasă un răspuns