SuperBlog in actiune!

In urma cu doi ani am participat la intreaga editie SuperBlog! O comunitate de oameni frumosi care isi intrec fortele penitei,sau dupa caz a tastaturii, pentru ca la final, cel mai creativ sa castige!

SuperBlog in actiune!

Ultimul an a fost unul „perfect aglomerat” in ceea ce ma priveste . De aceea, in ultima perioada, activitatea mea din mediul online s-a redus extrem de mult.

Am avut multe proiecte in derulare, multe activitati, si mai multe idei si proiecte au ramas in stadiul de debut.

Timpul a trecut, am finalizat parte din cele mai complicate subiecte si proiecte din domeniul profesional, asa ca, m-am reintors la pasiunea mea.

Proiectul SuperBlog este despre oameni frumosi care scriu intr-un mod special. Pe o mica parte dintre ei i-am cunoascut si in mediul offline in cadrul a doua Gale SuperBlog.

Chiar daca am ratat startul acestei competitii, ma inscriu acum la SuperBlog, pentru ca niciodata nu este prea tarziu in aceasta comunitate!

More about Georgiana Albu

Din dorinta de-a pastra undeva gandurile bune sau mai putin ...am ajuns la aceasta etapa.Uneori scriu depre ce-mi place , dar uneori sunt critica si spun "verde-n fata"!

Comments

 1. Răspunde

  Bine ai revenit!
  M-am tot uitat după tine și mă întrebam ce s-a întâmplat. Am văzut însă că ai avut niște vacanțe minunate, așa că mi-am liniștit.
  Succes!
  Abia aștept să ne revedem la Gala SB!
  Hugs!

  1. Răspunde

   A fost o perioada dificila cu 2 ani de pandemie care m-au secat de forte. Am cautat sa fug de tot si toate pentru a-mi regasii echilibrul in natura. Am revenit cu forte proaspete!

 2. Răspunde

  mult succes! sa fie cu spor!

 3. Răspunde

  Multa bafta si inspiratie îți doresc!

 4. Răspunde

  Sa ai mult succes si sa creezi amintiri frumoase!!

 5. Răspunde

  M-am înscris și dar din păcate doar la patru probe am reușit sa particip pana acum . Succes!

 6. Răspunde

  Iti doresc multa inspiratie si articole creative. Ca sa nu mai zic ca sper sa pui mana si pe ce ceva premii

Leave a Reply

Lasă un răspuns