Rasfat cu parfum de Kfea

Imi place sa ma alint, sa ma rasfat si sa-mi savurez cafeaua in cel mai placut mod. Se spune ca: „ziua buna se cunoaste de dimineata”.

Sunt convinsa ca acest proverb a fost cu adevarat spus intr-un astfel de moment, pentru ca nu-mi pot imagina nici o dimineata fara o cafea proaspat macinata.

Rasfat cu parfum de Kfea

Programul meu ca si medic intr-o perioada atat de complicata se deruleaza pe parcursul a multor ore. Sunt ore in care nu reusim sa zambim pe sub masti decat in momentele in care mai primim un telefon la capatul caruia se aude:”astazi, sunt bine doamna doctor”.

Sunt zile in care incerc sa-mi reiau forta si puterea pentru a merge mai departe. Si totul se deruleaza cu o viteza ametitoare pana seara tarziu.

Sunt medic, sunt om, sunt femeie. Pentru tot si toate am nevoie de forta, de o minte clara si de o stare de spirit in care sa gasesc puterea de-a fi prezenta in viata celor care au nevoie de mine.

Singurele minute de rasfat mi le permit doar dimineata devreme, innainte de-a pleca de acasa. Sunt momentele mele cu mine in compania unei cesti de cafea.

Probabil este momentul meu in care sunt putin egoista pentru ca imi doresc acest rasfat parfumat care sa-mi reminteasca ca in acesta „nebunie” exist si eu.

Deschid agenda de lucru si imi pregatesc o cafea proaspat prajita. Rutina mea de dimineata s-a redus mult din cauza orelor petrecute in cabinet.

Cu toate acestea, cafeaua este cea in compania careia imi gasesc puterea sa incep o noua zi.

Recent am descoperit un nou sortiment de cafea boabe de la Kfea.ro.

Rar apelez la cafeaua macinata. De cele mai multe ori aleg sortimente de cafea de specialitate pentru ca am nevoie de calitate si nu de cantitate atunci cand aleg sa-mi ofer acest rasfat.

Pot sa ma declar  o buna cunoscatoare in alegerea celui mai bun sortiment de cafea si de aceea vreau sa va dau si voua cateva ponturi .

Cafeaua ca mai buna este cea care ti se potriveste cel mai bine!

Cafeaua arabica este cea care creste in zone cu altitudine mai mare. Are un gust usor acid, neted ca o atingere de matase atunci cand este preparata corespunzator.

In schimb, cafeaua robusta creste la altitudine mai joasa. Are un gust nobil, usor-amarui.

Fie ca este preparata la ibric, sau la espressor, gustul  este completat de parfum si savoare. Pentru mine, cafeaua incepe prin alintarea simturilor oftalmice din momentul in care boabele de cafea sunt maruntite.

Indiferent de modelul de espressor pe care il folosesti, de calitatea boabelor depinde cu adevarat gustul perfect.

Ma declar vinovata de placerea gustului perfect!

Diminetile mele incep cu aroma, savoare, placerea gustului perfect.

Rutina mea se rezuma la perfectiune. Si-mi place sa fiu putin egoista. Imi place sa am minutele mele in zorii zilei in companiei unei cesti cu cafea perfect macinata.

Dimineata mea nu poate incepe cu orice cafea pentru ca ziua mea nu poate fi o zi ca oricare alta!

More about Georgiana Albu

Din dorinta de-a pastra undeva gandurile bune sau mai putin ...am ajuns la aceasta etapa.Uneori scriu depre ce-mi place , dar uneori sunt critica si spun "verde-n fata"!

Comments

 1. Răspunde

  si eu sunt bautoare de cafea si caut mereu cele mai bune sortimente!

 2. Răspunde

  Si eu ador cafeaua si o transform intr-un ritual cu orice ocazie.

 3. Răspunde

  Cafea pentru mine inseamna rasfat!

 4. Răspunde

  Imi place mult ritalul de dimineata care include si cafea, desi eu beau doar ocazional cafea.

 5. Răspunde

  Eu nu consum cafea, deoarece nu îmi face bine. Îmi dă palpitații, mă agită… În schimb, adooor mirosul ei!

 6. Răspunde

  Ziua buna incepe cu o cafea aromata!

 7. Răspunde

  Ador cafeau! Am o cafea preferată, o ceașcă preferată, o compania în care să o savurez… Și evident, ca un cafegiu pasionat de Kfea ce mă consider, un ritual propriu de preparare și servire.

 8. Răspunde

  Cafeaua este nelipsita din rutina mea de trezire de dimineata.

 9. Răspunde

  […] trecuta am descoperit o cafea la fel de buna despre care v-am povestit mai multe → aici , dar imi doream sa experimentez si […]

Leave a Reply

Lasă un răspuns