Nuante de toamna la oja Kiko

 

Astazi este despre oja Kiko

In Italia produsele Kiko au magazine frumos amenajate, cu personal care sa-ti explice, sa te lase sa testezi si sa-ti recomande la nevoie produse.

Ok .Probabil ca pana aici, nimic special .O sa spuneti ca-si doresc sa vanda, ca stiu sa faca comert, sau alte lucruri de acest fel.
Ceea ce m-a uimit de fapt a fost …pretul!

De ce produsele noastre cosmetice,  sunt mai scumpe decat in alte tari?

 

Vreau sa va spun din start ca am o colectie impresionanta de oje (cred ca numarul lor depaseste 100)- asa incat pot sa ma pronunt atat in vederea pretului, cat si in vederea calitatii produselor de acest tip.

O oja Kiko am cumparat-o la pretul de 2 euro (deci undeva putin  sub 10 lei). Are un gramaj mic de 7ml , dar din punctual meu de vedere este gramajul ideal. Este adevarat ca am mai ales o nunata la un gramaj de 10ml si aceea a avut pretul de 3 euro, precum si alta nuanta la un gramaj de 3,5 ml la pretul de 1 euro.

Calitatea lor este similara cu oja de la Opi , care la noi este 25-30 de lei (asta in cazul fericit-depinde foarte mult magazinul de achizitie).

Am ales atat nuante sclipicioase, cat si mate . Acoperirea este perfecta, iar ca rezistenta este in jur de 7 zile (oricum imi schimb de principiu nuanta ojei la o saptamana).

Nu am vazut produse Kiko la noi (poate pur si simplu nu le-am vazut eu) si nu stiu exact cu cat sunt aduse ca pret ( daca sunt aduse).

Dar ramane intrebarea…”de ce la noi produsele cosmetie sunt mai scumpe decat in restul Europei?!”

Mi-am facut cateva „provizii” cu nuantele preferate, dar standul de oje era impresionant!

Timpul de uscare este redus, aspectul unghiei este net. Se poate aplica un top-coat la final, daca se doreste aspectul de „gel” , insa luciul natural al ojei este perfect pentru mine.

Cine are oja Kiko? De unde  si la ce pret a-ti achizitionat-o?

More about Georgiana Albu

Din dorinta de-a pastra undeva gandurile bune sau mai putin ...am ajuns la aceasta etapa.Uneori scriu depre ce-mi place , dar uneori sunt critica si spun "verde-n fata"!

Comments

  1. Răspunde

    Nu am nicio oja Kiko insa vad ca au niste nuante superbe!!

    1. Răspunde

      Da, sunt chiar superbe!

Leave a Reply

Lasă un răspuns