Personalizeaza-ti afacerea!

Pentru ca „afacerile au doar doua functii:marketing si inovatie”(Peter Druker)- astazi,  parte din afacere este publicitatea.

 

Fara publicitate nu existi , de fapt- nimeni nu stie nimic despre tine!(evident daca-ti doresti ca nimeni sa nu stie nimic depre tine atunci insemana ca afacerile tale din start sunt dubioase).

Cea mai facila modalitate de-ati face reclama la propria afacere este -in primul rand- personalizarea acesteia.

Clientii nu te vor allege pe tine doar pentru ca afacerea ta ‘abia s-a deschis’si ai oferte si promotii la inceput de drum, daca nu ai o strategie buna de marketing.

Pentru un start  bun al afacerii tale , este importanta alegerea unei sigle sau a unui logo, care sa te faca unic pe piata, iar pentru a avea clienti trebuie sa folosesti instrumente de marketing,  pentru promovarea  serviciilor sau produselor tale.

  Pixuri personalizate , carti de vizita sau agende personalizate-sunt acum facile oricarui mic intreprinzator, aflat la inceput de drum.

Desigur, daca afacerea ta este lansata cu ceva timp innainte , acestea iti pot aduce un plus in fata vechilor colaboratori, iar o carte de vizita a fost si va ramane intotdeauna- cea care pastreaza legaturile intre oamnii de afaceri , precum si intre vanzator si un potential client.

In ultima perioada , tot mai frecvent, am vazut diverse obiecte personalizate: de la umbrele la tricouri , memorystick , cani , brichete, insigne , chiar si mici electrocasnice .

Acestea , fie sunt oferite in preajma sarbatorilor , fie cu ocazii speciale , dar intotdeauna , fiind obiecte de utilitate practica sunt pastrate de catre cei care le primesc,  iar sigla sau logo-ul firmei ,este astfel un reper pentru alti potentiali cumparatori, sau parteneri de afaceri.

Astfel Urban Print – te ajuta sa-ti personalizezi afacerea  avand peste 1700 de obiecte pe care le poti personaliza, promovadu-ti astfel intr-un mod eficient, afacerea proprie.

Cartile de vizita sunt intr-o gama larga  putand beneficia  de:emboss, deboss, lacuire selective,foliere.Acstea pot fi comandate in pachete de 100-300-500-100 sau 5000 de bucati, plata acestora putandu-se realiza cu cadul on-line , indifferent de banca  cu care lucreaza fiecare.

Partea cea mai interesanta , a fost faptul ca am gasit aici o colectie intreaga de carti de vizita pe diverse categorii: de la model „business” la model „medic” sau „avocat”, iar pentru cei mai pretentiosi -carti de vizita ECO- din carton reciclat.

Cred ca, instrumentele de scris(creioane ,pixuri) precum si agendele sau organizatoarele sunt cele mai uzitate in orice domeniu, iar in categoria”Office” sunt o gama variata pentru  orice tip de afacere!

Personalizarea afacerii tale este parte din succesul acesteia!

 

More about Georgiana Albu

Din dorinta de-a pastra undeva gandurile bune sau mai putin ...am ajuns la aceasta etapa.Uneori scriu depre ce-mi place , dar uneori sunt critica si spun "verde-n fata"!

Comments

 1. Răspunde

  Ai dreptate! Si-mi place ideea!
  Multumesc pentru recomandare!

 2. Răspunde

  Eu mi-as dori o agenda personalizata sau macar o agenda cu noul an. N-am avut noroc … Poate voi primi 🙂

  1. Răspunde

   Nu este inca timpul pierdut 🙂

 3. Răspunde

  Personalizarea produselor te ajuta in afacere, facand-o cunoscuta la cat mai multi clienti! A fost fff bine gandita!

 4. Răspunde

  Nu am o afacere insa imi plac mult lucrurile personalizate. Cred ca obiectele personalizate au ceva din personalitatea ta. Chiar imi dau seama cum te-ar putea ajuta in afacerea ta. In plus oamenilor le plac cadoruile, le dai un pix, ei scriu cu el si te tin minte si se intorc la tine. Plus ca si angajatii le-ar aprecia, cred eu.

 5. Răspunde

  Da..Și mie îmi plac….Țin minte la o conferință medicala un coleg raspundea la întrebarea”ce medicament antiinflamator recomandați mai frecvent?”-„ce-mi vine in pix…Iar dacă pe pix scrie un nume pe acela”?Ne-am amuzat atunci , dar mare dreptate avea intr-un fel?

 6. Răspunde

  Imi plac tare mult obiectele personalizate. In decursul timpului am primit o multime de „mici atentii” de la diferite firme. Pe unele le mai pastrez si acum pentru ca mesajul transmis a fost original si cu mare impact.

 7. Răspunde

  Cred ca indiferent ce afacere ai, daca iti doresti mai multa vizibilitate, ai nevoie de serviciile lor.

 8. Răspunde

  Nu mi-am făcut pana acum cărți de vizita, dar alte obiecte personalizate chiar am și îmi plac foarte mult.

 9. Răspunde

  Si mie mi-ar placea niste obiecte personalizate.

Leave a Reply

Lasă un răspuns