Nu rata Black Friday la SavElectro!

La SavElectro in 24-26 noiembrie este Black Friday!

 

Anul acesta mi-am propus sa nu mai ratez ofertele de Black Friday !

Am facut o lista cu magazinele on-line si cu produsele pe care le doream, astfel am stiut exact cat era pretul fiecarui produs cautat pentru ca nu-mi doram o „reducere artificiala”.

Din (ne)fericire (sau?!) unele magazine on-line au prezentat acest Black Friday cu o saptamana innainte. Este adevarat ca am pierdut o zi si o noapte cu ochii in monitor, dar am gasit oferte extraordinare de care ma declar perfect multumita. Unele dintre produse au inceput sa soseasca (dar cu descrierea lor voi face un articol separat), altele sunt in faza „de proiect” pentru ca adevaratul Black Friday este in acest week-end, mai exact in 24-26 noiembrie.

Pe lista magazinelor on-line care respecta adevaratul Black Friday este si SavElectro!

 

Va intrebati de ce am pus pe lista de Black Friday SavElectro?

Pentru ca

⇒ Vreau sa profit de reducerile anuntate de la 25 % la 75 %

⇒ Energia electrica s-a scumpit si vreau sa trec toate becurile din casa pe becuri cu led care consuma extrem de putin. Cel mai concludent este exemplul concret: un apartament cu un minimum de 4 becuri normale care consuma fiecare 60w comparativ cu becul cu led care consuma 10w (la un flux luminous de 820lm). Ceea ce rezulta ca 6 becuri cu led consuma cat un bec obisnuitde 60w. Unde se regaseste economia despre care discutam?! In factura la electricitate! Trebuie sa avem in vedere si faptul ca zilele sunt mai scurte, iar iluminatul in casa a crescut ca durata in timp.

Economia mea este atat la becurile cu led (cumpar 2 in loc de unul) cat si la factura!

⇒ Sunt persone care nu suporta lumina rece a becurilor cu led si din acest motiv le evita. Doar ca, acum exista si varianta becurilor cu lumina calda.

⇒ Rezistenta net superioara a becurilor cu led ( de pana la 50.000 de ore) imi va asigura necesarul de becuri o perioda mai indelungata de timp ( pana la urmatorul Black Friday).

⇒ Pentru ca in baie am spoturi led  ma orientez sa-mi fac provizii si pentru ele (cu un consum de 3w)

⇒ Sunt anuntate reduceri substantiale si la prize si intrerupatoare (25%), proiectoare cu led (50%), banda led (40%) si multe altele!

In cazul in care aveti deja lista facuta de Black Friday, ‘aruncati un ochi’si pe site-ul SavElectro!

Economia de acum este resimtita intregul an!

More about Georgiana Albu

Din dorinta de-a pastra undeva gandurile bune sau mai putin ...am ajuns la aceasta etapa.Uneori scriu depre ce-mi place , dar uneori sunt critica si spun "verde-n fata"!

Comments

 1. Răspunde

  Chiar o sa ma uit pe site-ul lor. Nu dădeam importanta brcurilor,pana acum, dar ai dreptate, chiar oot sa fac economie!

 2. Răspunde

  Pana acum nu am dat importanta becurilor, dar ai dreptate, pot face economie. Imediat sa uit la ei pe site.

  1. Răspunde

   Da, asa este!

 3. Răspunde

  Super reduceri! Cu siguranta o sa profit de ele!

 4. Răspunde

  Imi plac firmele care fac reduceri adevarata de Black Friday. Poate asa reusim sa ne schimba si noi becurile la casa.

 5. Răspunde

  becuri led am si eu, adevarul e ca sunt putin mai scumpe dar si consumul lor e mic, Iti scoti banii din consumul curentului 🙂

 6. Răspunde

  Mi-ar mai trebui si mie vreo 2- 3 becuri, hai 5 ca sa am si de rezerva. Puteam sa-mi aleg de un voucher de 50 de lei, si imi pare rau ca am ales altceva.

 7. Răspunde

  Mie mi s-a parut cam slabuta oferta de saptamana trecuta asa ca am cam ramas cu listele. O sa intru la Savelectro sa-mi iau niste becuri vintage pentru dormitor.

 8. Răspunde

  O sa ii spunu tata de site, ca pe mine nu ma tenteaza, oricum avem deja, dar el fiind electrician ii plac produsele de genul.

 9. Răspunde

  Si eu trebuie sa schimb becurile, e necesar, mai ales ca as face economie. Am vazut ca multa lume vorbeste de ele ca fiind o minune. 😀

 10. Răspunde

  Am si o lista, dar s-a dovedit a fi mai lunga decat am putut achizitiona cu banii pe care ii pusesem de-o parte pentru BF.

 11. Răspunde

  Deja am pus ochii pe o lampa faina de aici. Mai am si cateva becuri de cumparat si am profitat si eu de acest Black Weekend de la Savelectro. 🙂

 12. Răspunde

  Mulțumim de sfaturi, prind bine celor ce vor să mai pună un ban deoparte și să profite de oferte.

 13. Răspunde

  Mi-am comandat si eu cateva seturi de becuri si abia astept sa-mi ajunga coletul

 14. Răspunde

  Becurile vintage de la Savelectro imi plac cel mai mult si chiar voi comanda cateva.

 15. Răspunde

  Si eu mi-am comandat cateva lucruri de la ei, am gasit preturi foarte atractive anul acesta. Imi place ca au lucruri de calitate mereu 😀

  1. Răspunde

   Da.. si noi ne-am intregit colectia de carti de BF.

Leave a Reply

Lasă un răspuns