Produse Sephora la aniversare!

In fiecare an Sephora -la aniversare- imi trimite un mic cadou. Anul trecut am avut o oja cadou, iar in acest an am primit 2 masti -una faciala(tip film) si una pentru ochi cu ceai verde.

  Evident ca, pentru a intra  in posesia acestor produse trebuie sa faci o vizita prin magazin.Si cum intotdeauna imi face o deosebita placere sa testez cate ceva , sa incerc un nou parfum sau un ruj –  pentru o simpla vizita niciodata nu cred a fost  cazul meu !

Nu am putut pleca doar cu cele doua masti pentru ca am gasit un set de 4 truse foarte dragute intr-un format roz /rosu cu auriu(ziua mea fiind foarte aproape de Valentine’s Day in Sephora erau o multime de produse de acest fel cu multe inimioare)

Mastile primite cadou

  1. 1.Masca faciala cu Lotus– se aplica pe fata curata (dupa ce s-a indepartat machiajul) si se asteapta 20 de minute pentru a-si face efectul. Pretul acesteia este in jur de 19 lei, dar este unul dintre produsele la care eu m-am reintors dupa ce am folosit-o pentru prima data atunci.
  2. 2.Masca cu ceai verde pentru ochi este destul de micuta.Avantajul este ca o poti aplica si in acealsi timp sa lucrezi fie la calculator, fie sa vizionezi ceva la televizor , iar dezavantajul este ca zona acoperita este doar cea de sub ochi (este foarte buna in cazul cearcanelor).

In total aceste doua produse au avut o valoare de 30 de lei-o suma modica pot spune, dar care a reprezentat un gest dragut din partea acestui magazin.

  Paletele de farduri sunt insa foarte pigmanetate.Ca aspect pozitiv- una dintre palate avea si pudra/illuminator  usor sidefat pe care sincer am ajuns sa-l folosesc zi de zi.O alta paleta „smoky eyeshadows’ si alta „coutour &highlight” au devenit preferatele mele.Pe capacul interior aceste mici palete au si „instructiuni de folosire”-daca le pot numii astfel -pentru ca-ti arata exact in ce zona trebuie sa aplici culoarea respectiva.

Ulterior nu am mai regasit aceste palate-probabil au fost „editie limitata”.M-am bucurat ca le-am achizitioant pentru ca-mi plac foarte mult!

 

More about Georgiana Albu

Din dorinta de-a pastra undeva gandurile bune sau mai putin ...am ajuns la aceasta etapa.Uneori scriu depre ce-mi place , dar uneori sunt critica si spun "verde-n fata"!

Leave a Reply

Lasă un răspuns