Thecon – campania de sustinere a bloggerilor

Thecon – o agentie de servicii webdesign a venit cu o super idee in sprijinul bloggerilor prin aceasta campanie de sustinere a bloggerilor.

Majoritatea agentiilor de PR innainte de-a trimite o invitatie de colaborare cu un blogger analizeaza in cele mai mici amanunte blogul respectiv.

Cauta  un continut de calitate, un Seo perfect, un anumit numar de vizualizari unice pe zi si un blog cu un aspect placut.

Functionalitatea, aspectul general al blogului, chiar tema in sine, fac ca rezultatul final sa fie unul in sens pozitiv  cu multe accesari unice.

Din acest considerent m-am gandit ca blogului meu ii lipseste un logo – acel „ceva” care sa-l reprezinte si care sa ma reprezinte si pe mine in acelasi timp.

Cand George Gociu mi-a propus o imbunatatire a aspectului general eu m-am gandit la acest logo care-mi lipsea.

Cum procedezi in cazul in care-ti doresti si tu servicii webdesign de la Thecon?

1-Completezi formularul pentru inscrierea la aceasta campanie; specifici ce doresti pentru blogul tau (in cazul meu am dorit un logo simplu care sa ma reprezinte)

2-In cateva zile primesti un e-mail de confirmare a inscrierii si de aici incep discutiile.

Sfatul meu este sa  ii oferi cat mai multe amanunte cu ceea ce-ti doresti pentru ca rezultatul sa fie in conformitate cu dorinta ta. Pentru ca i-am spus exact cum imi doresc sa arate logo-ul meu personalizat echipa Thecon a realizat acest minunat logo de care eu am fost foarte multumita. Nu am avut nevoie de o a doua imagine sau de alte imbunatatiri pentru ca din descrierea p care eu le-am facut-o ei au inteles perfect ceea ce-mi doream.

3-In final, daca dorintele tale au coincis cu ceea ce ai primit de la echipa Thecon povestesti si altora experienta ta personala (ca si mine)

Daca te intereseaza la Thecon beneficiezi si de:

~hosting

~solutii bussines

~site de prezentare wordpress

~promovare online

~stilizare footer sau a aspectului general al blogului

~gazduire web

Daca esti interesat(a) de toate acestea contacteaza-i pe cei de la Thecon!

 

More about Georgiana Albu

Din dorinta de-a pastra undeva gandurile bune sau mai putin ...am ajuns la aceasta etapa.Uneori scriu depre ce-mi place , dar uneori sunt critica si spun "verde-n fata"!

Leave a Reply

Lasă un răspuns