Cand, cum si de ce o afacere pe Amazon

Cine nu si-a comandat macar o singura data ceva de pe Amazon?!

Cred ca Amazon este printre preferatele site-uri pe care gasesti cam tot ce-ti doresti la preturi mult mai mici decat magazinele fizice. Ideea de baza nu este ca preturile sunt ‘mai mici’ ci ca ele sunt de multe ori la jumatate de pret.

Asteptam cu real interes deschiderea Amazon Romania pentru ca plata transportului este de multe ori mai mare decat plata produsului in sine.

Daca noi, cei care suntem in postura de cumparatori ne ‘frecam palmele’ fericiti pentru ca am gasit cel mai bun pret la produsul cautat, cu siguranta cei care vand sunt de zeci de ori mai fericiti.

Mai mult de jumatate dintre cei care-si desfasoara o afacere pe Amazon au un castig de peste 100.000 $ pe an.

Suna bine?

Suna mai mult decat bine!

Dar pana incepe efectiv sa functioneze Amazon Romania trebuie sa ne puem putin la punct cu tot ceea ce insemana Amazon.

 

 

 

Un CURS AMAZON – organizat de AMZ Academy care sa-ti explice in cele mai mici detalii cum sa-ti expui afacerea este bine-venit.

5 traineri cu experienta de peste 1 an si jumatate vor fi cei care sa-ti indrume pasii si sa-ti raspunda la intrebarile pe care le ai deja formate.

Pentru ca de la teorie la practica este o cale plina de neprevazut AMZ Academy au webinarii live pentru ca ‘succesul nostru este si succesul vostru’.

Acum, visand cumva cu ochii deschisi imi vad pasiunea mea pentru cosmetice naturale deja transformata intr-un brand.

Realitatea insa este ca de la produsul finit si pana la cumparatorul cu numarul 100.000 este o cale lunga si singura nu cred ca as putea face fata acestei provocari.

In arta fotografica am inceput sa ma descurc binisor insa fotografia produsului si calitatea produsului in sine nu sunt totu pentru ca afacerea aceasta sa mearga corespunzator.

Pentru ca afacerea de pe Amazon sa fie una infloritoare am nevoie nu doar de ponturi si tipsuri bune de la traineri, ci si de sfaturi si idei de marketing, de suport postlansare a unui produs si de idei mai performante pentru ca produsele mele sa fie cat mai vizualizate de potentialii cumparatori.

Pentru ca in orice afacere, strategia de marketing este cea mai importanta, la cursurile AMZ Academy, inveti nu doar cum sa-ti vinzi produsele ci si strategii inteligente pentru a te mentine in top.

In cazul in care doresti sa participi la un webinar gratuit acceseaza link-ul acesta pentru a vedea daca modalitatea lor de predare este superpozabila afacerii tale!

 

More about Georgiana Albu

Din dorinta de-a pastra undeva gandurile bune sau mai putin ...am ajuns la aceasta etapa.Uneori scriu depre ce-mi place , dar uneori sunt critica si spun "verde-n fata"!

Leave a Reply

Lasă un răspuns