Cu si despre LiniStress

Linistress  face parte din gama de  produse naturale, adjuvante in starile de nervozitate, iritabilitate, anxietate marcata, agitatie psihomotorie sau stari tensionale.

Pentru ca am fost selectata in campania de testare de la BuzzStore sa testez aceste comprimate de la Polisano , vin astazi cu cateva informati despre aceste comprimate.

Trebuie sa mentionez ca eram familiarizata cu acestea, pentru ca, eu, ca medic, am participat la cateva prezentari ale firmei de medicamente si aveam deja informatii exacte despre aceste produse.

Cu si despre Linistess!

Ce contine o capsula de Linistress

70 mg extract hidroalcoolic uscat din radacini de valeriana (Valeriana officinalis),
– Acid valerenic 0,8% (Maltodextrina),
– 25 mg extract din conuri de hamei 4:1 (Humulus lupulus),
– 40 mg extract de floarea pasiunii (Passiflora incarnata),
– 25 mg extract din parti aeriene de roinita (Melissa officinalis) si alte ingrediente.

 

*Valeriana este o planta medicinala care a fst folosita de-a lungul timpului pentru starile de iritabilitate, calmand tahiaritmiile induse de aceasta. Este adevarat ca pentru unele persoane aceasta induce o stare de somnolenta, in timp ce altora le confera doar o stare de miorelaxare. In preparaul Linistress exista atat extract de radacina de valeriana cat si acid valeneric care se potenteaza reciproc.

 • *Extractul de hamei are efect favorabil pentru persoanele care au un somn agitat, care adorm cu dificultate si se trezesc obosite. Pe de alta parte, trebuie sa mentionam si discretul sau efect antiinflamator, dar si o usoara crestere a poftei de mancare.

*Extractul de roinita (Melissa) este calmant nervos, extrem de eficient impotriva durerilor de cap aparute pe fond de stres si oboseala sau  suprasolicitare intelectuala. Are efect calmant, reconfortant si fortifiant asupra organismului.

*Extractul de floarea pasiunii este folosit pentru inducerea starii de liniste si de relaxare, precum si pentru reducerea oboselii cronice.

Linistress Duo este forma care contine si comprimatele cu melatonina si care sunt cele pe care le recomandam pacientilor cu tulburari de somn.

Ce spune producatorul?

LINISTRESS Duo este un supliment alimentar alcatuit din 2 componente:
LINISTRESS Duo-Relaxare – combinatie de extracte vegetale,
LINISTRESS Duo-Somn – melatonina care se pot administra individual sau combinat,
dupa caz, cu rolul de a produce efecte benefice in stari de tensiune psihica. 

Ce spun eu?!

Melatonina este cea care asigura somnul doar daca si stingeti lumina in camera!

Sunt medicamente care si-au dovedit utilitatea iar compozitia lor  a fost cea care m-a determinat sa le recomand inca de la  inceput.

Nota!

Innainte de administrarea oricarui tip de medicament, fie el si natural, cel mai indicat ar fi sa va consultati medicul de familie!

 

Daca iti doresti sa te alaturi noua, celor care testam produse de la BuzzStore, o poti face completand acest chestionar!

More about Georgiana Albu

Din dorinta de-a pastra undeva gandurile bune sau mai putin ...am ajuns la aceasta etapa.Uneori scriu depre ce-mi place , dar uneori sunt critica si spun "verde-n fata"!

Comments

 1. Răspunde

  mie mi-a priit linistress duo, chiar am dormit mai bine! inainte ma trezeam de cateva ori pe noapte, acum chiar am avut parte de un somn odihnitor!

 2. Răspunde

  Dacă ajută și la somn, atunci le voi incerca si eu.

 3. Răspunde

  Sunt un pacient foarte educat, prin urmare îmi consult medicul înainte de a folosi un medicament. Deocamdată, sunt bine și cu somnul și calmul 🙂

 4. Răspunde

  Eu nu iau nici macar suplimente fara sa imi spuna medicul. Asa ca la urmatoare vizita am sa intreb si despre aceste produse.

 5. Răspunde

  Din cauza ca am foarte multe boli si iau destul de multe pastile, nu imi permit nici macar un ceai sa beau fara a cere parerea medicului. Uneori pot interactiona cu medicamentele pe care le luam.

 6. Răspunde

  N-am incercat aceste pastilute pana acum. Oare m-ar linisti si pe mine un pic?!

 7. Răspunde

  Le-am testat si eu si chiar ajuta!

 8. Răspunde

  Cred ca si eu as avea nevoie de un astfel de supliment. Sigur voi intreba medicul, la urmatoarea vizita.

 9. Răspunde

  De multe Iri am considerat ca pot tine totul sub control doar ca stresul nu prea poate fi gestionat. Am sa încerc și varianta asta de suplimente naturale

 10. Răspunde

  Oare ma ajuta la somn? Voi intreba medicul daca pot sa le iau.

 11. Răspunde

  I arbitrarily stumbled throughout your site, and particularly
  loved this post. Eagerly anticipating reading more.

Leave a Reply

Lasă un răspuns