Eurocor lectiile 7 si 8 – „Franceza incepatori”

„Franceza incepatori” de la Eurocor a ajuns  deja la lectiile 7 si 8!

„Franceza incepatori” lectia 7

In aceasta lectie invatam: cum sa folosim adjectivele demonstrative care ne vor ajuta sa descriem o camera de hotel, dar si sa purtam un dialog despre preturile camerelor de hotel si rezervarea acestora.

Noi ne-am bucurat din plin de acest curs pentru ca urmeaza in scurt timp sa ajungem la Paris si aveam nevoie de aceste cuvinte in vocabularul nostru pentru a purta o discutie cu receptionerii de la hotelul in care vom locui aceste cateva zile la Paris.

In acest numar avem foarte multe exercitii care se pot rezolva doar dupa ce se parcurge partea audio. Sunt de un real ajutor exercitiile audio pentru ca ne familiarizeaza cu limbajul, accentul. iar partea auditiva intotdeauna pare mai usoara pentru cei mici.

Jasmine este extrem de incantata de CD. Totul pare mai usor in momentul in care trebuie sa lucrezi exercitiile dupa ce cunostintele sunt trecute prin „filtrul” auditiv.

 

Exercitiile din „Franceza incepatori” au rolul de-a consolida cunostintele acumulate, atat cele din brosura cat si cele auditive.

Pentru ca totul sa para mai usor in curs sunt inserate si diferite jocuri sau rebusuri care au rolul de-a destinde ideea de „curs”.

 

Cred ca acestea sunt preferatele oricarui copil in momentul in care se apuca de aceste cursuri de la Eurocor!

Lectia nr 8 de la „Franceza incepatori”

In acesta parte a  cursului ne consolidam cunostintele invatate in lectia precedenta dar invatam sa purtam o conversatie telefonica formala, sa folosim pronumele personal cu functia de complement direct si sa conjugam o serie de verbe importante.

 

In ceea ce priveste conjugarea verbelor, la finalul cursului sunt prezentate sub forma unui rezumat gramatical conjugarea celor din grupa a III-a cu terminatia: „-ndre” (rendre, vendre, attendre) precum si verdelor din grupa I-a ( „a sune pe litere”, a reveni cu un telefon”, „a cumpara”, „a repeta”).

Personal, partea de final a fiecarui curs mi se pare extrem de bine formulata pentru ca astfel ai gramatica cumulata cumva si oricand ai nevoie de aceste informatii le poti repeta cu usurinta.

Am ajuns si la posibilitatea citirii unui text de jumatate de pagina in care sunt prezentate informatii despre cultura si civilizatia franceza!

Va recomand cu drag Cursurile Eurocor (indiferent de natura cursului ales) pentru ca sunt extrem de bine realizate, iar promotiile lor sunt chiar de neratat!

 

More about Georgiana Albu

Din dorinta de-a pastra undeva gandurile bune sau mai putin ...am ajuns la aceasta etapa.Uneori scriu depre ce-mi place , dar uneori sunt critica si spun "verde-n fata"!

Comments

 1. Răspunde

  Felicitari pentru alegere si pentru progrese. Te invidiez ca o sa vezi Parisul , pe care eu l-am vazut doar o data. Si eu fac cursul de engleza intermediar de la Eurocor si am ajuns la lectiile 5-6.

  1. Răspunde

   Da…abia asteptam! Este prima data la noi!

 2. Răspunde

  Wow chiar va pregatiti intens pentru Paris! Un curs de franceza este foarte util pentru a simti atmosfera pariziana.

  1. Răspunde

   Sa vedem cum ne descurcam acolo 🙂

 3. Răspunde

  In scoala am facut vreo cativa ani de limba franceza si imi placea foarte mult dar nemai exersand-o am cam uitat. Mi se parea mult mai usoara decat mi se pare acum limba engleza care nu prea imi intra in cap. 😀

 4. Răspunde

  Mult succes și sper să deveniți experte în limba franceză! Eu doar ce am primit al doilea curs de fotografie, trebuie doar sa ma apuc de treaba

  1. Răspunde

   Jasminei ii plac foarte mult cursurile Eurocor! Sunt bine structurate si usor de invatat!

 5. Răspunde

  Mi-e dor si mie de limba franceza, in liceu faceam 8 -10 ore pe saptamana.

 6. Răspunde

  Osa-ti prinda bine aceste lectii, am vazut cateva oferte de nerefuzat la zborurile pe ruta Bucuresti-Paris.

  1. Răspunde

   Da….am avut cursurile la noi!

 7. Răspunde

  Franceza nu mi-a ;placut niciodata dar imi place sa aud pe altcineva vorbind. Ma bucur ca Jasmine e incantata.

 8. Răspunde

  Imi plac foarte mult cursurile celor de la Eurocor si mai ales cat sunt de diversificate si facute pe intelesul tuturor. Spor la invatat!

  1. Răspunde

   Multumim!

 9. Răspunde

  Mult succes in continuare! Pare un curs foarte util.

 10. Răspunde

  Draguta de ea cum si-a facut temele. Chiar o apreciez mult pe fetita ta

  1. Răspunde

   Multumesc! Pentru ca plecam la Paris a fost si mai mult motivata sa-si faca temele. Plus ca intreg cursul este extrem de bine structurat si nu pare deloc greu 🙂

Leave a Reply

Lasă un răspuns