Ne plimbam, dar franceza invatam cu Eurocor simplu si rapid

Franceza – cursul de la Eurocor a ajuns la numarul 19&20 !

Nici nu-mi vine sa cred cat de repede au trecut toate aceste luni in care cursul de franceza ne-a fost alaturi.

Am fost impreuna la Paris in luna mai (citeste articolul acesta) l-am avut alaturi in vacanta de vara si iata acum intr-un weekend de relaxare am luat revista pentru cateva exercitii in aer liber, dupa ce am aprofundat cunostintele si audio.

Cursul 19 Franceza Eurocor pentru incepatori

Ce avem in acest curs?!

Invatam sa descriem o reteta culinara (ceea ce a fost foarte distractiv) dar si sa realizam mici propozitii despre diferite monumente de arhitectura (partea aceasta n-a fost foarte atragatoare pentru Jasmine pentru ca nu intelege inca la varsta sa arta).

 

Ceea ce ne-a prins foarte mult in acest numar al revistei Eurocor, a fost de fapt faptul ca am invatat sa discuam despre diferite subiecte legate de calatorii si prestari servicii (punctul nostru forte).

Gramatica din acest numar a fost reprezentat de conjugarea unor verbe la timpul prezent si invatarea modului imperativ, precum si pronumele personale.

Exercitiile si partea de auscultare au fost si de data aceasta de un real ajutor pentru asimilarea notiunilor noi prezentate de Eurocor.

Cel mai mult imi place cand in revista sunt facute anumite pagini de invatare,memotehnice, asa cum este si aceasta:

 

Cursul 20 Franceza Eurocor pentru incepatori

In partea a doua a revistei, mai exact in cursul 20, sunt dezbatute temele noastre preferate legate de calatorii.

Gramatica este bine reprezentata de pronumele reltive cu prepozitiile si adverbele corespunzatoare, iar acum a fost si momentul sa aflam despre articolele partitive si cunatificatorii cantitativi.

 

Este  perfecta aceasta lectie de limba franceza pentru ca ne aduce mai aproape de calatoriile mult-visate, ne invata cum sa descriem locurile si monumentele vizitate atunci cand revenim acasa si dorim sa impartasim cu altii depsre experienta pe care am avut-o.

Si de aceasta data tin sa subliniez calitatea extraordinara a cursului de „Franceza pentru incepatori” de la Eurocor pe care eu si Jasmine il parcurgem cu drag, ne jucam si invatam sau invatam si ne jucam intr-un mod placut si usor!

 

More about Georgiana Albu

Din dorinta de-a pastra undeva gandurile bune sau mai putin ...am ajuns la aceasta etapa.Uneori scriu depre ce-mi place , dar uneori sunt critica si spun "verde-n fata"!

Comments

 1. Răspunde

  mi-ar trebui si mie un curs de franceza, sa imi aduc aminte tot ce am invatat in generala. au cam trecut ceva ani de atunci…

 2. Răspunde

  Chiar mi se par faine aceste cursuri. Sunt practice, utile si eficiente. 🙂

 3. Răspunde

  Nu m-am putut abtine sa nu citesc putin cuvintele din poza.
  Imi aduce aminte de anii de liceu si nu imi vine sa cred ca am uitat atat de repede franceza.
  Mi ar fi util un astfel de curs, pentru a mi reaminti franceza de baza.

 4. Răspunde

  Spor la invatat si distractie placuta! Ador limba franceza dar am uitat foarte mult din scoala! Mi-ar prinde bine niste cursuri! Multumesc de idee! :*

 5. Răspunde

  mi s-a facut brusc dor de ora de limba franceza,era o adevarata revelatie ora de franceza la scoala,sa te bucuri de aceste cursuri!

 6. Răspunde

  Franceza a fost limba invatata in liceu, ar trebui sa o recapitulez, să văd cât îmi amintesc.

 7. Răspunde

  Mie nu mi-a placut franceza la scoala desi sunt fana Celine Dion dar mi se pare foarte frumos ca invatati franceza impreuna. Si eu imi doresc sa invat engleza alaturi de baietelul meu.

 8. Răspunde

  Sa stii ca o felicit pe fetita ta ca e asa constiincioasa. Mie nu mi-a placut niciodata franceza dar i-am admirat pe cei care o stiu si o vorbesc bine.

 9. Răspunde

  Mi-ar fi placut sa invat si eu franceza la scoala, dar am invatat rusa :)))
  Oare sunt prea batrana sa ma apuc acum de un curs?

 10. Răspunde

  Oh, ce perseverenta e cea mica! Va ajunge departe! Felicitari, draguto! Are mami de ce sa fie madra 🙂

 11. Răspunde

  De cand ma tot tin sa iau si eu cursul asta de franceză sa il invat cu Amira. Mi se pare tare fain si intuitiv.

 12. Răspunde

  Inclin sa cred ca prinde mai bine cursul la Jasmine, desi zici ca si pentru tine este usor. Pentru mine franceza a fost extrem de grea. Cred ca faptul ca Eurocor a scrutcurat bine cursul a facut sa fie mult mai usor de invatat

Leave a Reply

Lasă un răspuns