Insemnarile unei pustoaice 9

Insemnarile unei pustoaice 9„- cartea de astazi

An aparitie: 2015

Autor: Rachel Renee Russell

Categoria: Literatura Fantasy

Editie: Cartonata

Cartea se poate comanda pe: Libris.ro

Format: 210 x 150 mm

Nr. pagini: 336

Insemnarile unei pustoaice 9 – povestirile unei fete fitoase NU CHIAR atat de tocilare

Nikki Maxwell este acuzata de  Mackenzie cum ca i-ar fi pus un gandac în par ca razbunare datorita vorbelor pe care aceasta le-ar fi spus depre relatia ei cu Brandon prin intreaga scoala.

Si pentru ca totul sa fie si mai „bine” pentru Nikki, ajunsa acasa descopera cum Brianna reusise sa-i ude un caiet si o carte.

Cu toate acestea Nikki se poarta ca o sora adevarata. In momentul in care Brianna isi spala pestisorul din acvariu cu multa spuma, ca o adevarata mama protectiva, considerand ca doarme linistit dupa baie (in realitate era mort) nu-i spune acesteia adevarul.

Impreuna cu mama sa schimba pestisorul din acvariu cu altul asemanator pentru ca aceasta sa nu banuiasca nimic.

Domnisoara Atotstiutoare primeste de la Zimmerman posibilitatea de-a se extinde cu raspunsurile scrisorilor persoanelor care aveau anumite probleme.

Doar ca un moment de neatentie al pustoaicei o aduce intr-un mare dezastru.

Intr-o clipa de neatentie Nikki uita dulapul deschis iar Mackenzie observa acest aspect. Pentru ca Mackenzie isi dorea sa descopere cat mai multe secrete referitoare la rivala sa Nikki, scotoceste in dulapul acesteia si-i descopera jurnalul.

Nikki obisnuia sa-si noteze multe informatii in acest jural, inclusiv parola de la site-ul Domnisoarei Atotstiutoare. In acest mod Mackenzie are acces la site si incepe sa le raspunda copiilor intr-un mod cat ami rautacios la problemele lor, dandu-se drept Nikki.

In tot acest timp, Nikkki si prietenele sale erau in cautarea jurnalului.

Reuseste Nikki sa gaseasca jurnalul?!→

Reuseste sa o dea in vileag pe Mackenzie?!

Va las pe voi sa descoperiti citind:” Insemnarile unei pustoaice 9″- cartea fiind disponibila pe Libris.ro, alaturi de toate celelalte volume din aceasta serie scrise de Rachel Renee Russell.

Citeste si „Insemnarile unei pustoaice 8” sa vezi  de ce peripetii a mai avut parte Nikki impreuna cu prietenii sai → aici.

More about Georgiana Albu

Din dorinta de-a pastra undeva gandurile bune sau mai putin ...am ajuns la aceasta etapa.Uneori scriu depre ce-mi place , dar uneori sunt critica si spun "verde-n fata"!

Comments

 1. Răspunde

  Pare drăguța cartea mai ales pentru copii

 2. Răspunde

  Cand va fi mai mare nepotica mea, ii voi comanda aceasta serie.

 3. Răspunde

  Cred ca e interesant de citit si pentru mine, chiar daca nu mai am varsta unui copil, da uneori mai ai nevoie si de lecturi mega usoare si banale.

 4. Răspunde

  Se vede ca e captivata de lectura. <3

 5. Răspunde

  Ce mi-e drag de ea!!! As dori ca toti copiii sa iubeasca asa de mult cartile! Felicitari, copil cu suflet frumos! :*

Leave a Reply

Lasă un răspuns