Pe drumul schimbarii – recenzie

Titlul cartii: „Pe drumul schimbarii”

Autor: Un Anonim

Numar pagini: 193

Pe drumul schimbarii” – o carte cu si despre transformare

Pentru Andreea drumul schimbarii incepe cand in viata sa  are loc un tragic eveniment. La un pas de moarte, dupa ce  a fost injunghiata si violata, Andreea isi pierde total speranta si dragostea de  viata. Nici eforturile disperate ale iubitului ei, nici faptul ca directoare agentiei la care lucra a pus-o „pe liber” pentru sase luni, nu au insemnat nimic.

Isi gasise refugiul in alcool in fiecare seara.

Chiar daca Radu a incercat prin toate mijloacele sa o faca sa uite evenimentul nefericit din viata ei, chair daca intr-un final a renuntat la alcool, viata ei parea fara nici un sens.

Cum va putea lasa acea seara in urma?(…)Se aseza in fata laptopului si a inceput sa caute pe internet despre alte femei si cum au reusit sa treaca peste.”

Dupa cateva zile de cautari asidue, a observat ca toate povestile de vindecare, aveau doua lucruri in comun: meditatia si gandirea pozitiva”

Pe drumul schimbarii incepe cu un simplu curs de Yoga

Pentru Andrea acest curs de Yoga a insemnat calea spre schimbare. Impactul pe care l-a avut Adriana asupra vietii sale, modul in care a influentat-o schimbandu-i total perceptia asupra vietii si acel „bine ai venit ACASA!” a fost parte din vindecarea sa.

„Rezolvarea nu este in uitare, ci in acceptare, asa ca de acum, eforturile ei vor fi concentrate pe asta! Acceptare! intelegere!”

Impactul psihologic care are loc in mintea noastra, modul in care reusim sa gasim rezolvari la „problemele” care apar, modul in care reactionam la ele ne definesc.

Andreea este un exemplu care si-a gasit acest drum al schimbarii pentru ca si-a dorit acest lucru.

A fost ajutata de Radu si de Adriana sa depaseasca cel mai greu pas din viata ei.

„Singura persoana ce stie ce e mai bine pentru tine esti tu!”

Nu vreau sa va dezvalui toate intamplarile prin care a trecut Andreea pentru a-si consolida „drumul schimbarii”, va las pe voi sa descoperiti citind aceasta carte.

„Drumul de 10 000 de pasi, incepe cu primul pas!”

O carte motivationala care te fascineaza, care te face sa-ti pui intrebari, te arunca in mister si te scoate intr-o pilda pe care ulterior ti-o regasesti in propria ta viata.

O carte care merita citita!

Nota. Cartea vine insotita de Mesajele Adrianei, o mica brosura, cu mai sfaturi si cuvinte intelepte pentru  viață.

Comanda cartea: „Pe drumul schimbarii pentru ca o sa-ti placa!

More about Georgiana Albu

Din dorinta de-a pastra undeva gandurile bune sau mai putin ...am ajuns la aceasta etapa.Uneori scriu depre ce-mi place , dar uneori sunt critica si spun "verde-n fata"!

Comments

 1. Răspunde

  Nu am mai citit până acum carti de dezvoltare personala, respectiv motivationale. De multe ori când te simti prost și ai nevoie de cineva sa iti ridice moralul, cred că această carte ar fi o solutie buna.

 2. Răspunde

  Mie imi plac cartile de dezvoltare personala si ma ajuta de multe ori sa renunt la pesimism si sa vad doar partea plina a paharului.

 3. Răspunde

  e un pic diferita fata de cartile motivationale obisnuite, dar chiar e o carte draguta. iti da oarecum incredere in tine!

 4. Răspunde

  Faptul ca exista o poveste, cred ca mi-ar placea sa o citesc. Altfel, nu prea sunt pasionata de carti motivationale, de dezvoltare personala etc. Puterea de a trece peste obstacole este in noi si nu cred ca exista o reteta anume.

 5. Răspunde

  Chiar vreau sa citesc si eu cartea aceasta. e prima oara cand aud de ea.

 6. Răspunde

  Pentru genul de cărți motivaționale trebuie să ai o anumită stare, să ai nevoie de ele pentru a le înțelege și a și de ajutor.
  Mi-ar plăcea să o am la îndemână.

 7. Răspunde

  Am testat efectul sedintelor de yoga asta-vara cand am fost intr-un proiect Erasmus. Nu mi-a venit sa cred cata liniste si cate emotii pozitive pot aduce aceasta practica.

 8. Răspunde

  Este o carte te ajuta sa vezi partea frumoasa a vietii, chiar si in momentele in care consideri ca totul e negru.

 9. Răspunde

  Si mie mi-a placut ca are si poveste. 🙂

 10. Răspunde

  O carte pe care m-ai convins s-o citesc și eu

 11. Răspunde

  Am citit ceva carti motivationale la viata mea, si unele din ele chiar mi s-au potrivit si m-au facut sa ma schimb, desi, parca zic eu ca am devenit mai egoista, dar eram prea indreptata catre dorintele altora, si deloc catre propria fericire.

Leave a Reply

Lasă un răspuns