Silan Supreme-noile varinte de balsam de rufe

Ii plac rufele parfumate, moi si placute la atingere. De aceea, am cautat in permanenta produse care sa pastreze calitatea tesaturilor, sa asigure un parfum de lunga durata si care sa persiste intr-un mod discret.

Silan Supreme-noile varinte de balsam de rufe

Hainele noastre necesita o ingrijire atenta pentru a-si pastra calitatea tesaturii. De aceea sunt atenta la notitele date de producatori pe eticheta acestora. Utilizez doar programele recomandate la masina de spalat si am grija ca in acest fel sa asigur „o viata mai indelungata” tesaturilor.

Pe langa programul masinii de spalat, care trebuie ales in functie de tipul de tesatura, trebuie sa avem grija si la tipul de detergent utilizat, precum si la tipul de balsam ales.

Pentru ca sunt mereu in cautarea unor astfel de produse de cat mai buna calitate, m-am bucurat in momentul in care am fost selectata de cei de la trnd si Ask Team Clean pentru a testa noile variante de Silan Supreme – noile variante de basalm de rufe.

Balsam de rufe Silan Supreme Glamour

Varianta aceasta de balsam de rufe este foarte delicata. Are un parfum placut, suav, care persista in timp chiar si dupa uscarea hainelor in aer liber. O combinatie placuta de note florale si fructate pe care hainele mele le-a purtat chiar si dupa uscarea acetsora in aer liber.

Balsam de rufe Silan Supreme Elegance

Are o formula mai cremoasa cu un parfum mai intens, persistent. Are un aer usor luxuriant si pastreaz bine calitatea tesaturilor.

Ambele varinate mi-au placut! Le-ati incercat?

 

More about Georgiana Albu

Din dorinta de-a pastra undeva gandurile bune sau mai putin ...am ajuns la aceasta etapa.Uneori scriu depre ce-mi place , dar uneori sunt critica si spun "verde-n fata"!

Comments

 1. Răspunde

  Cred că miros tare bine, nu le,am incercat.

 2. Răspunde

  Nu am încercat aceste produse, dar dacă vor avea vreodată variante prietenoase cu mediul și etice, poate le voi da o șansă.

 3. Răspunde

  Vreau sa le incerc pe ambele. Cred ca Glamour o sa imi placa cel mai mult.

 4. Răspunde

  Chiar mi s-a terminat balsamul de rufe si as avea nevoie de unul nou.

 5. Răspunde

  imi place mult versiunea elegance!

 6. Răspunde

  În urmă cu mai mult timp am folosit balsam Silan și nu mi-a plăcut. Experiența neplăcută m-a determinat să ocolesc produsele. Am înțeles însă din experiența ta că merită să încerc din nou produsele Silan.
  Mulțumesc, o voi face neapărat!

 7. Răspunde

  Nu le-am incercat inca dar sunt pe lista mea.

 8. Răspunde

  Da, le-am încercat. Sunt super amândouă.

 9. Răspunde

  Le folosesc si eu. Glamour e preferata mea.

 10. Răspunde

  Imi plac denumirile noilor balsamuri!

 11. Răspunde

  Varianta Elegance este preferata mea.

 12. Răspunde

  Le stiuuu, miros super super fain ❤️

 13. Răspunde

  Si eu folosesc Silan si ma impac tare bine cu el. Varianta Elegance este preferata mea

Leave a Reply

Lasă un răspuns