Un mic moft de la KFC- Strips Nepicanti

Trebuie sa recunosc ca eu nu sunt adepta mancarurilor de acest fel, insa fetita mea, ca orice adolescent, ar manca doar la KFC.

Pentru ca am vazut o noua campanie BuzzStore care avea in prim-plan noile stripsuri nepicante de la KFC m-am gandit ca-i voi face o surpriza.

Si asa am aplicat pentru noua campanie KFC – Strips Nepicanti

Un mic moft de la KFC- Strips Nepicanti

De la ideea mea initiala, de-a ma relaxa pe o terasa, in aer liber, de-a fi impreuna cu fetita mea, am ajuns la faptul ca am ajuns la  KFC sa iau totul la pachet.

Surpiza a fost ca cei de la KFC Ploiesti habar nua veau despre acesta campanie, insa managerul a reusit sa se intereseze si sa onoreze aceasta comanda.

Pe langa cele doua meniuri de stripsuri nepicante am mai luat si o portie dubla de aripioare picante (preferatele fetitei) si inca un bucket.

Pe langa portia formata din bucatile de carne, care chiar daca este nepicanta are in compozitie condimente si piper, am mai avut o portie generoasa de cartofi si o bautura la alegere.

N-am mai ramas la nici o terasa din cauza faptului ca printesa mea este in carantina din cauza unei colege de la scoala care a fost testata ca fiind pozitiva.

Dezamagirea ei de-a ramane inchisa in casa pentu 14 zile a fost astazi putin inseninata de aceste portii cu mancare de la KFC.

Uneori avem nevoie de mici bucurii care sa ne faca ziua mai frumoasa. Nu trebuie sa aloci sume uriase pentru astfel de mici bucurii pe care le poti face celor dragi.

Mai bine mai tarziu decat niciodata!

More about Georgiana Albu

Din dorinta de-a pastra undeva gandurile bune sau mai putin ...am ajuns la aceasta etapa.Uneori scriu depre ce-mi place , dar uneori sunt critica si spun "verde-n fata"!

Comments

 1. Răspunde

  Nu obisnuiesc sa mananc nici eu genul asta de mancare insa uneori mai atentez si eu la KFC, nu am in oras deci prind rar poate 1 data pe an sau 2. Destul de bune

 2. Răspunde

  Foarte rara, dar manacam si noi fast-food, asa ca ma bucura varinata nepicanta.

 3. Răspunde

  Si noi i-am testat si ma bucur ca acum exista si o varianta nepicanta pentru cei care nu mananca picant.

 4. Răspunde

  Si mie imi place sa ma rasfat cateodata cu bunataturile lor

 5. Răspunde

  Trebuie să le testam si noi.

 6. Răspunde

  Am incercat si eu varianta asta si trebuie sa recunosc ca mi-au placut

Leave a Reply

Lasă un răspuns