Sa fie primavara! Sa fie (re)Fresh! Sa fie SuperBlog!

A fost un an complicat, greu, un an cu deziluzii, cu lacrimi si cu abandon. A fost un an complicat…de parca a fost doar vant si ploaie (de)asupra mea, de parca soarele nu mai conta cand rasarea sau apune. A fost un an greu…

Sa fie primavara! Sa fie (re)Fresh! Sa fie SuperBlog!

A fost cumva o absenta si un abandon in mine si implicit n-am mai participat la nici o activitate care-mi aducea bucurie, zambet sau raze de soare in suflet.

La inceput a fost negarea…”nu se poate sa mi se intample mie”. Dupa o perioada s-a furisat tiptil acceptarea si ideea ca EA nu se mai intoarce. Ca a fost o luptatoare stiu! Ca a plecat cu o bucatica din inima mea si asta stiu.

Apoi a venit primavara si odata cu ea s-a asternut peste inima mea sangeranda un plasture cu iubire. Pe EA o s-o iubesc chiar si dincolo de infinit, o s-o regasesc in cuvinte, in zambete, in flori, dar mai ales in inima mea.

Si totusi, dupa fiecare iarna, vine primavara !

Este timpul pentru un (re)Fresh! Este timpul sa ne aducem peste rani zambete, raze de soare si fericire pentru ca doar asa cealalata jumatate de inima va continua sa bata lasand loc celeilalte parti sa se cicatrizeze.

Si nu puteam sa revin aici intr-un alt mod decat cu acest (re)Fresh de  SuperBlog!

Sa fie primavara! Sa fie (re)Fresh! Sa fie SuperBlog!

More about Georgiana Albu

Din dorinta de-a pastra undeva gandurile bune sau mai putin ...am ajuns la aceasta etapa.Uneori scriu depre ce-mi place , dar uneori sunt critica si spun "verde-n fata"!

Leave a Reply

Lasă un răspuns