Shecure de la Ayurmed pentru noi femeile!
„Femeia nu este sexul slab. E cel mai nobil dintre cele doua, prin puterea sa de sacrificiu, de suferinta in tacere, de umilinta, credinta si cunoastere” (Mahatma Gandhi)
Astazi vin sa va aduc in prim-plan voua, femeilor, un produs de la Ayurmed: Shecure – un reechilibrant hormonal, un supliment ayruvedic 100% natural, din plante indiene.
Shecure tablete pentru dereglari hormonale
Shecure este un supliment alimentar, adjuvant, care are in compozitia sa plante ayurvedice cu rolul de-a:
~ mentine echilibrul hormonal al femeii
~asigura tonicitatea aparatului genital
~controla fluxul ciclului menstrual, fiind in acelasi timp si un bun adjuvant in perioada de premenopauza.
Componentele acestui preparat ayruvedic sunt atent selectionate:marul paduret are efect progesteron-like, fiind completat de Brahmi – cu rol benefic pe sistemul nervos (controleaza starile de labilitate emotionala caracteristice dereglarilor hormonale)
Doza recomandata este de : 1-2 comprimate de doua ori pe zi cu 30 de minute innainte de mese.
Shecure sirop
Un adjuvant perfect in cazul unor afectiuni urogenitale, cistita, sau infectii de tract urogenital, Shecure – sirop vine sa compeleteze schema terapeutica a pacientelor cu astfel de probleme medicale.
In cazul unor infectii urinare este necesara tratarea cu antibiotic (conform antibiogramei) si suplinirea cu diferite adjuvante a imunitatii proprii.
Eu, ca medic, am recomandat astfel de tratamente adjuvante imediat dupa cura terapeutica cu antibiotice (alegerea antibioticului se face in functie de rezultatul antibiogramei la examentul de urocultura) dar si in cazul unor dereglari hormonale, mai ales in perioada de premenopauza.
Administrare: 1-2 lingurite de 2 ori pe zi cu 30 de minute innainte de masa.
Shecure sirop – sustine capacitatea de adaptare la stres, oboseala accentuata, induce calm si relaxarea de care o femeie are nevoie, mai ales in perioada premenstruala cand hormonii induc o star critica.
Pentru administarea oricarui tip de supliment fitoterapic recomandarea mea este sa consultati medicul de familie care va poate personaliza schema teraperutica, adaptand-o la necesitatile personale si tinand cont de comorbiditatile coexistente.
Leave a Reply